-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: niurzgėti draudžiama

„Tu visada nori miego“, – sako mano mama ir ji yra teisi. Pastaruoju metu tik ir niurzgu kaip norėčiau penkiolika parų gulėti lovoje ir nieko neveikti. Tačiau tą pačią akimirką aš nepagalvoju, jog tuoj tuoj saulelė sulygins dieną su naktim, tikras žemės kvapas gersis mums į pėdas, o Vilniaus paupės apžels akis glostančia žaluma. Tai ko čia niurzgėti?
Ei, ar jūs užuodžiat tikrą pavasarį?!
Ei, ar jūs užuodžiat tikrą pavasarį?! / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Ei, ar jūs užuodžiat tikrą pavasarį?! Ta proga kviečiu čiupti trumpesnes sukneles, tik vakarėlių liūtams skirtus sportbačius, plonyčius Londono stiliaus kaklaryšius ir mauti į trasą. Aš kartu!

Naujas ciklas

Pavasaris – atsinaujinimo metas. Ir kalba eina ne tik apie naujus marškinius ar kojines. Tikrą atsinaujinimo pavyzdį šį savaitgalį demonstruos „Havana Social Club“. Rytojaus naktį šokių muzikos mėgėjų laukia triukšmingas naujo vakarėlių ciklo „Get IN“ atidarymas. Jį minėsim su trimis skirtingomis scenomis, pulku gerų diskžokėjų bei pagrindiniu vakaro svečiu, techno virtuozu Robertu Babiczu. Pagrindinėje klubo salėje „Black stage“ su Robertu Babiczu diskžokėjaus pultu dalinsis klaipėdiečiai, komandos „Deep frequency“ nariai, Uncle Roll ir Sat bei „Synthmotion“ atstovai – Ranking ir Seras S. Antroje salėje, pavadinimu „Red stage“, pasirodys „Techstylism“ komandos nariai - Daimon ir Hallucin. Jiems talkins „Partyzanų“ atstovas Nostra bei Mayan iš kompanijos „Organza“. Antrame aukšte įsikūrusiame restorane lankytojai galės atsikvėpti ir pailsėti beskambant disco ir chillout stiliaus muzikai. Skamba stipriai, ar ne?

Kada: 22 val.
Kiek: iki 23 val. – 10 litų, vėliau – 20.

Remiksų kepėjas

Dar šis tas galingo – šį savaitgalį Lietuvoje du pasirodymus surengs kasdien vis garsiau aptarinėjamas Krisas Menace'as. Pastaruoju metu dėl remiksų į jį kreipiasi, rodos, visi nuo Robbie Williams iki „Air“. Šį penktadienį jis pirmą kartą pasirodys renginyje „Atari Escape“ klube „Gravity“, o šeštadienį ir klube „Exit“. Kartu su svečiu sostinėje už pulto stos Ignas ir Aout6, o Kaune – Recoco ir Breezo. Į Lietuvą vokietis atvyksta pristatyti savo debiutinio albumo „Idiosyncrasie“. Beje, kaip tik prieš pat pasirodymą Lietuvoje K. Menace'as pranešė apie laukto debiutinio albumo išleidimą. Net iš trijų diskų sudarytas „Idiosyncrasie“ parduotuves pasieks jau balandžio mėnesį. Vertėtų jį išgirsti.

Kada: 22 val.
Kiek: 40-50 litų.

Garbės reikalas

Janas, Manfredas, Tomas Boo, Justas Fresh, Quazar, Shn, Ernestas Sadau, Sania, Viper, Alex d, Saulty, Emylis, Nostra, Pagalvė, Urban Breakdown Soundsystem, Kym Wild, Benua, Andrius Alien, Business 2000 – tai yra vyrų vardai, kuriuos aš pasakyčiau, jei manęs kas klaustų apie svajonių jaunikaičius. Tiesa, kai kurių iš jų aš nepažįstu, tačiau tai tikrai nėra didžiulė problema, mat turėsiu puikią progą tai padaryti jau rytoj. Tereikės nušuoliuoti į „WOO“, kur vyks šokiai pavadinti „Steak&BJ day“ vardu. Ir tai jau kiekvieno tikro diskotekininko garbės reikalas. Jaučiu, kad trypsim dvi paras, o paskui dar ilgai apie tai kalbėsim. Norit prisijungti?

Kada: 22 val.
Kiek: 15-20 litų.

P.S. Šį savaitgalį klausome „U2“ kūrinio „With or without you“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius