Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEL koncertas drebino Klaipėdą (nuotraukos)

Klaipėdoje, klube „Global“, vyko galingas grupės SEL koncertas, į kurį susirinko per tūkstantį žmonių.
SEL koncerto Klaipėdoje akimirka
SEL koncerto Klaipėdoje akimirka / SEL nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

Per dviejų valandų koncertą SEL atliko tiek geriausias, tiek niekur negirdėtas naujausias dainas, teigiama grupės pranešime spaudai.

Gerbėjai koncerto ištraukas jau kitą dieną įdėjo į svetainę „Youtube“. Į koncertą susirinkę gerbėjai sugebėdavo perrėkti net specialiai pasirodymui atsivežtą prabangią garso instaliaciją. Garsas buvo toks stiprus, kad prieš koncertą scenoje nukrito grupės muzikantų instrumentai. Patirta nedidelių nuostolių, tačiau tai nesutrukdė SEL pasirodyti puikiai.

Artimiausias SEL koncertas vyks kovo 28 d. Anglijoje. Kiti koncertai numatyti balandžio 11 d. Kauno klube „Combo“ ir 24 d. Vilniuje, klube „Helios“.

Prieš koncertinę kelionę į užsienį grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas, anksčiau nei nurodyta, trečiadienį dar spėjo atvykti į Vilniaus kelių policiją. Tačiau po šio vizito atlikėjas įsivėlė į incidentą ir atsidūrė pirmuosiuose laikraščių puslapiuose.

Policija teigia, kad Selui turėjo būti skirta bauda dėl greičio viršijimo. Tačiau E.Dragūnas kategoriškai nesutiko, kad automatinio greičio matuoklio užfiksuotoje nuotraukoje nufotografuotas jis.

E.Dragūnas susibarė su policininkai, vėliau apsisuko ir išėjo. Policija teigia, kad Selas pareigūnus išplūdo necenzūriniais žodžiais, bandė pagriebti automatinio greičio matuoklio darytą nuotrauką.

Selas apie incidentą kalba kiek kitaip ir tvirtina, kad nuotraukoje užfiksuotas ne jis.

„Veidas buvo uždengtas šešėliais, jo buvo matyti gal tik 30 procentų. Kaip aš galiu atpažinti save?" – trečiadienį E.Dragūno žodžius perdavė dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Ar jie gali kaip nors peršviesti mano kaukolę ir įrodyti, kad ten esu aš, jei pats žinau, kad ten – ne aš. Tai rodo, kokioje šalyje mes gyvename. Kaip tada jie elgiasi su paprastais žmonėmis? Aš Lietuvoje nesu eilinis žmogus", – dainininką cituoja dienraštis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius