Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senų Naujųjų metų puotoje – visas Lietuvos elitas (nuotraukos)

Verslininkas Vladimiras Romanovas Lietuvos verslo ir politikos atstovus pakvietė į Senųjų Naujųjų metų šventę. Operos ir baleto teatre rinktinė publika stebėjo specialią Maskvos didžiojo teatro baleto artistų programą, o naktiniame klube „Pacha“ visiems susirinkusiems buvo pristatyta išskirtinės Milane sukurtos mados linijos „RRevoliution“ 2009–2010 m. rudens ir žiemos kolekcija. Be to, klube svečiams koncertavo latvių grupė „Brainstorm“.
L.Paksienė (kairėje) džiaugiasi J.Paulauskienės pasiryžimu ir drąsa.
Rolandas Paksas su žmona Laima / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į puotą, kurioje dalyvavo apie tūkstantis svečių, susirinko daug politikų: Gediminas Kirkilas su žmona Liudmila, Gintaras Steponavičius su sutuoktine Ugne, Vilniaus miesto meras Juozas Imbrasas su žmona, Žilvinas Šilgalis su žmona, Rolandas Paksas su žmona ir kiti.

Vakarą vedė aktoriai Dalius Mertinas ir specialiai iš Maskvos atvykusi Agnė Ditkovskytė. Ji prisipažino, kad labai džiaugiasi būdama tėvynėje. Per visą vakarą merginai nepavyko nuslėpti jaudulio, todėl net skaitydama savo tekstą vis painiojo žodžius.

Svečiai buvo sužavėti Maskvos didžiojo teatro baleto šokėjų specialia dviejų valandų programa. Artistai atliko užburiančias kompozicijas iš „Spragtuko“, „Gulbių ežero“, „Pikų damos“,
„Tristano ir Izoldos“, „Bolero“, „Spartako“.

Po pasirodymo svečiai buvo pakviesti į furšetą Operos ir baleto teatro fojė paskanauti išskirtinių Viduržemio jūros kraštų bei moderniosios virtuvės patiekalų, kuriuos paruošė Vilniaus restoranų „Le Provence“ ir „Domm“ virtuvės šefai, desertus kūrė konditerijos maestro iš Prancūzijos Mathieu Philippe.

Po furšeto puota pratęsta „Vilniaus vartuose“ esančiame klube „Pacha“. Čia buvo pristatyta Milane sukurtos mados linijos „RRevolution“ 2009–2010 m. rudens ir žiemos kolekcija vyrams bei moterims. Specialiai į „RRrevolution“ naujos kolekcijos pristatymą atvyko mados redaktoriai iš Italijos madų žurnalų, tarp kurių buvo „Vogue“, „Fasion Magazine“, taip pat „World Fashion Channel“ žurnalistų.

Vakarėlio klube „Pacha“ akcentu tapo latvių grupės „Brainstorm“ koncertas. Vos muzikantai pradėjo groti, vakarinėmis suknelėmis vilkinčios viešnios ir kostiumuoti ponai patraukė į šokių aikštelę.

Puotos svečių buvo prašoma aukoti Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondui „Pagalba Lietuvos vaikams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius