-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Serbijos festivalis, sutraukiantis tūkstančius

Kiekvieną vasarą minios jaunų žmonių visoje Europoje apsigyvena palapinėse ir panyra į beribę muzikos ir pramogų jūrą. Paklausite, kur? Žinoma, muzikiniuose festivaliuose. Vienas tokių – Serbijoje, Novi Sade šiemet jubiliejinį – dešimtą – kartą vyksiantis festivalis „EXIT“.
Koncerto akimirka
David Guetta / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Serbija

Šis festivalis – kur kas daugiau nei byloja populiarus šūkis „sex, drugs & rock’n’roll“. Liepos 8 – 11 dienomis vaizdingoje Dunojaus upės pakrantėje vyksiantis renginys, prieš dešimtmetį gimė vedamas laisvės ir nepriklausomybės troškimo.

Šiemet „EXIT“ pasirodys dešimtys žymiausių muzikos grupių bei atlikėjų ir viso pasaulio, tarp kurių tokios garsenybės kaip „The Chemical Brothers“, Missy Elliot, „Placebo“,  Mika, David Guetta, „Royksopp“, „Pendulum“, „LCD Soundsystem“, „Klaxons“ ir daugybė kitų, kurių klausytis bursis dešimtys tūkstančių iš visos Europos. Keturios dienos ir naktys aukščiausio lygio šou, kuriame dalyvaus, kaip prognozuojama, mažiausiai 150 tūkst. svečių.

Geriausias Europoje

Bilietai į „Exit“ graibstyte graibstomi, o organizatoriai įsitikinę, kad paskutinieji parduoti bus dar iki festivaliui prasidedant. Toks didžiulis populiarumas, ypač tarp užsienio turistų, lėmė, kad  2007-aisiais „Exit“ gavo „UK Festival Awards“ ir Europos festivalių asociacijos „Geriausio Europos festivalio“ apdovanojimą.

Bilieto kaina – apie 340 Lt. Daugiau informacijos: eng.exitfest.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius