-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šeštadienį pajūryje – žiemos šventė su žirgais

Šeštadienį (vasario 10 d.) Palangos pakraštyje įsikūrusiuose Žibininkuoase vyks žiemos šventė su žirgais „Mini Sartai 2018“. Šeimai skirtoje šventėje pajūrio gyventojai kviečiami aktyviai praleisti laiką gamtoje ir iš arčiau susipažinti su žirgų sportu. Visos pramogos – nemokamai.
Pramogos su žirgais.
Pramogos su žirgais. / Atostogų parko nuotr.

Šeštadienį popiet startuosiančiame renginyje lankytojai galės išbandyti pasivažinėjimą žirgų traukiamomis slidėmis ar pripučiama čiuožyne. Žolinčių akademijos prezidentė Danutė Kunčienė svečius vaišins natūraliomis žolelių arbatomis bei pasidalins žiniomis, kokios arbatos naudingiausios žiemą. Nuo žiemiško šaltuko apsisaugoti padės laužas bei karšti užkandžiai.

Renginį organizuojantys poilsio ir sveikatinimo kompleksas „Atostogų parkas“ bei jojimo mokykla „Lyderis“ ragina visus dalyvius ne tik stebėti, bet ir tapti šventės kūrėjais. Organizatoriai kviečia atsivežti ir savo mėgiamas, žiemiškoms pramogoms skirtas, priemones: slides, roges, snieglentes ar net keturračius. „Renginį organizuojame jau ne pirmus metus. Kaskart svečius raginame būti ne tik stebėtojais, kviečiame atsivežti savo čiuožinėjimo priemones, taip pat vaišių žirgams – morkų, obuolių, pabendrauti su žirgais, juos pamaitinti“, – teigia viena šventės organizatorių, jojimo mokyklos „Lyderis“ vadovė Alina Michnevič.

„Renginys skirtas populiarinti aktyvų poilsį gamtoje. Norime paskatinti daugiau laiko praleisti gryname ore, aktyviai leisti laisvalaikį, skatinti šeimų bendravimą. Taip pat, artėja Vasario 16-oji – Lietuvos valstybės atkūrimo diena, šventę skirsime Lietuvos valstybės 100-mečiuipaminėti“, – teigia „Atostogų parko“ viešųjų ryšių ir rinkodaros specialistė Aistė Tunaitytė.

Žiemos šventė su žirgais vyks greta „Atostogų parko“, vasario 10 dieną, šeštadienį, nuo 14 valandos. Renginys nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius