Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skambės garsių Amerikos choristų balsai

Šį šeštadienį vilniečiai turi pirma progą išgirsti iki šiol Lietuvoje niekuomet nekoncertavusio unikalaus vyrų choro „Mastersingers USA“ pogramą.
Choras iš JAV „Mastersingers USA“
Choras iš JAV „Mastersingers USA“ / Choro archyvo nuotr.

Atvykstančio choro narių ypatybė ta, kad jie gyvena išsibarstę po visas JAV valstijas, o koncertiniam turui išsiruošia kas 2–3 metus. Jų koncertas Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje bus papildytas ir garsiojo „Ąžuoliuko“ choro pasirodymu. Amerikos choro dainininkai – advokatai, gydytojai ir sėkmingų firmų vadovai, baigę prestižinius JAV universitetus. Visi choristai anksčiau ar vėliau yra mokęsi pas profesorių Bruce‘ą McInnesą, kuris garsėja talentu valdyti didžiulius chorus. Vien jo dėka, užtenka vos kelių bendrų repeticijų per metus, kad choras „Mastersingers USA“ ne tik pelnytų prestižinius apdovanojimus, bet ir keliautų po Europą su savo muzikine programa.

„Mastersingers USA“ unikalumas jau buvo įvertintas ir prestižiniais apdovanojimais: pirmoji vieta tarptautiniame muzikos festivalyje Langolene, Šiaurės Velse (2003 m.), pirmoji vieta tarptautiniame vyrų chorų kongrese Barselonoje, Ispanijoje (2005 m.) ir kiti svarbūs prizai. Surengę pasirodymą Vilniuje, amerikiečių choristai iškeliaus į Rygos, Talino ir Sankt Peterburgo koncertų sales. Tai jų pirmasis toks turas Baltijos šalyse.

Koncertas vyks šeštadienį, 18 val. Bilietų kaina – 15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius