-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šmaikštūs ir jausmingi „Duetai“ atsiskleis Vilniaus publikai

Du aktoriai, penkios istorijos ir dešimt skirtingų personažų – Dainiaus Kazlausko ir Viktorijos Kuodytės duetai scenoje kuria daug pasaulių, kuriame žiūrovai atpažįsta patys save.
Žiūrovus žavės Dainiaus Kazlausko ir Viktorijos Kuodytės duetai.
Žiūrovus žavės Dainiaus Kazlausko ir Viktorijos Kuodytės duetai. / D.Matvejevo nuotr.

Savo džiaugsmą, liūdesį, neabejingumą esančiam greta. Kasdienės situacijos ir problemos čia perteikiamos taikliai, šmaikščiai ir išradingai. „Duetas yra tik dviejų žmonių reikalas, bendravimas, istorija ir paslaptis. Tokių duetų žemėje yra nesuskaičiuojama daugybė. Ir visi jie savaip žavūs“, – apie spektaklį sako D.Kazlauskas.

„Duetų“ kūrėjų teigimu, spektaklio istorijos yra artimos tiems, kurie žino, kas yra gyvenimas draugėje, kurie susieti vienas su kitu subtiliais rūpesčio ir neabejingumo saitais.

Aktorių duetas nuo scenos skleidžia kūrybinę kibirkštį ir išsiskiria virtuoziška vaidyba. Vieni epizodai priverčia salę sproginėti iš juoko, kiti kupini rimtesnės dramaturgijos.

Spektaklyje dėmesį kausto ir jo audiovizualinė pusė – žiūrovų akyse besikeičianti scenografija, kostiumai ir moderni erdvinio garso sistema.

„Duetų“ istorijos jau spėjo sužavėti žiūrovus – „Lietuvos teatrų pavasario“ festivalyje laimėjo žiūrovų simpatijų prizą, o V.Kuodytė išrinkta geriausia moters vaidmens atlikėja.

Naująjį spektaklį „Duetai“ sostinės publika galės pamatyti birželio 3 d., trečiadienį, 19 val., Vilniaus kultūros, pramogų ir sporto rūmuose (VRM rūmuose, Žirmūnų g. 1e).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius