-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje su dainomis duris atvėrė kino centras „Multikino“ (nuotraukos)

Sostinėje duris atvėrė naujas kino centras „Multikino”. Jo interjerą, vaizdo ir garso kokybę ketvirtadienio vakarą vertino pramogų šou verslo atstovai ir kiti vilniečiai. Jiems buvo rodomas kino filmas „Valgyk. Melskis. Mylėk”.
Atidarymo akimirka
Atidarymo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Multikino

Nuo šiol vilniečiai prekybos centre „Ozas” turi dar vieną pramogą – žiūrėti kino filmus. Juos išvysti galima septyniose salėse, kuriose telpa 1600 žiūrovų.

Ketvirtadienio vakarą atvykusius žmones salėje sveikino muzikos grupė „Saulės kliošas”. Jos nariai grojo  savo kūrybos bei keletą užsienio dainininkės Norah Jones kūrinių.

„Mes labai norime, kad jums būtų gera ir jauku čia, juk smagi įžanga filmui nepakenks”, – įeinantiems ir savo vietų beieškantiems žiūrovams kalbėjo grupės vokalistė Justė.

Akivaizdu, kad jiems tai pasisekė, – publika klausėsi romantiškų dainų, ragavo vakaro gėrimus, šnekučiavosi. Vėliau susirinkusius žmones sveikino „Multikino” direktorė  Donata Lukaševičiūtė, taip pat kino ekspertas Rolandas Maskoliūnas. Pastarasis šmaikštavo ir vylėsi, kad naujo kino teatro likimas nebus toks, kaip bankrotą patyrusios „FlyLal” avialinijų kompanijos. Mat „Multikino” spalva yra tokia pati – rožinė. Lenkijos kompanijai priklausantis „Multikino” tinklas neseniai kino salės atvėrė ir kitoje Baltijos šalyje – Latvijoje.

Pasak kino centro direktorės, filmai bus prieinami visiems: ir studentams, ir senjorams. Jame taip pat bus galimybė rengti verslo konferencijas, stebėti garsiausių operų įrašus. Tai daryti bus patogu: kuriant kino salių interjerą buvo atsižvelgiama į erdves. Susirinkę vilniečiai tikino, kad kojoms vietos tikrai yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius