Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Tilto namų festivalyje pasirodys „Vilniaus Energija“ bei „Garbanotas Bosistas“

Birželio 2–3 dienomis „Downtown Forest“ hostelio pievose, Vilniuje vasarą vėl atidarys Tilto namų festivalis. Trečiadienį jo organizatoriai skelbia renginio atlikėjų sąrašą.  
„Garbanotas Bosistas“ Tilto namų festivalyje
„Garbanotas Bosistas“ Tilto namų festivalyje / Tomo Tereko nuotr.

Jame – „Vilniaus Energija“, „Garbanotas Bosistas“, „Abudu“, „Fingalick“, „MIGLOKO“, „Parranda Polar“, „Džiazlaif“ ir „Kabloonak“, savaitgalio vakarais lipsiantys į pagrindinę festivalio sceną. Kita muzikinė dalis – dieniniai koncertai hostelio garaže bei pavėsinėje. Mažose scenose organizatoriai žada sutalpinti skirtingiausius muzikos žanrus.

Dienos koncertų metu pasirodys Šarukas Joneikis (grupės „Garbanotas Bosistas“ vokalistas), eksperimentinio roko duetas „Mekas duo“, būgnininkas ir elektroninės muzikos kūrėjas Vladas Dieninis, atlikėjas „Martin Wall“, Pijus Džiugas Meižis („Munpauzen“) su garsais iš moduliarinio sintezatoriaus, šių metų konkurse „Tamsta Garažas“ sužibėję „Avis Rara“.

„We will grill“ organizatorių nuotr./Migloko
„We will grill“ organizatorių nuotr./Migloko

„Vieša paslaptis – ant scenos lips ir klasikinės muzikos atstovai, ir vaikų ukulėlių ansamblis“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

Anot festivalio organizatorių, jo metu Vaikų ir tėvo dieną bus galima atšvęsti dalyvaujant įvairiose dieninėse veiklose: „Lankytojų laukia pop-up kirpykla, garso generatorių dirbtuvės, komiksų ir iliustracijų kioskas, ukulėlių treniruotės, improvizuoti dainų tekstų skaitymai, vieša sporto treniruotė, šachmatai. Projektas „Ką žmonės dirba“ festivalyje pristatys trumpus pokalbius su muzikantais, o maisto dizaino studija „Less Table“ surengs kūrybines maisto dirbtuves.“

Festivalio metu veiks turgus, bus galima išsikepti savo atsineštų gėrybių ant hostelio grilių.

„Lankytojai ypač laukiami su šunimis – jiems taip pat bus paskirtas atskiras šventės kampelis, kurį jo sumanytojai vadina tiesiog šunų baru“, – teigia organizatoriai.

Vaikai iki 7 metų į festivalio renginius bus įleidžiami nemokamai.

Susipažinti su festivalio garso takeliu dar prieš jam prasidedant vilniečiai kviečiami ant dviračių.

„Gegužės 2-ąją, likus lygiai mėnesiui iki festivalio, visus nepažįstamuosius, o taip pat ir Tilto namų draugus kviesime registruotis į muzikinį pasivažinėjimą, sėsti ant dviračio ir leistis nešamiems po Vilniaus miesto gatves kartu su festivalio grupių garsais“, – teigia Tilto namų festivalio komanda.

Naktinio žygio pradžia – Tilto g. 29, gegužės 2 d., 23 val. vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius