Spalvingi ir nepakartojami Kinijos imperatoriškojo cirko pasirodymai Lietuvoje!

Pirmąkart į Vilnių š.m. lapkričio pabaigoje atvykstantis garsusis Kinijos imperatoriškasis cirkas žiūrovams pristatys gražiausius savo numerius bei neįtikėtinus akrobatinius triukus. Spalvingoje ir užburiančioje programoje „Kinijos cirko spindesys“ išvysite slaptąjį kaukių vaidinimą „Byeongum“, žavingąjį auksinių liūtų šokį, pribloškiantį akrobatinį numerį „Auksinės kinės kojytės“ ir kitus žymiausius Kinijos imperatoriškojo cirko numerius.
 Kinijos imperatoriškasis cirkas
Kinijos imperatoriškasis cirkas. / Organizatorių nuotr.

Kinijos imperatoriškasis cirkas yra kilęs iš kiniškojo cirko meno lopšiu tituluojamos Hebei provincijos, todėl jame yra puoselėjamos ir saugomos beveik 4000 metų senumo tradicijos. Dėl šių tradicijų pasirodymų metu niekada nebūna nei dresuotų gyvūnų, nei klounų. Vieninteliai gyvūnai, kuriuos galima išvysti Kinijos imperatoriškajame cirke, yra liūtai ir drakonai, įkūnijami pačių cirko artistų. Dar vienas šio cirko ypatumas – artistų amžius. Visi Kinijos imperatoriškojo cirko artistai yra nuo 12 iki 23 metų, o treniruotis pradeda jau nuo 3 metų amžiaus, teigiama pranešime spaudai.

Tai leidžia parengti pribloškiančius unikalius akrobatinius triukus, parodančius neišsemiamą žmogaus kūno lankstumą ir ištvermę. Vienas iš daugelio tokių triukų yra „Auksinės kinės kojytės“, kurio metu akrobatės ant savo pėdos suka 75 kg sveriančius ąsočius. Publiką aikčioti priverčia ir kitas akrobatinis numeris „Mergaitės su lėkštelėmis“, kurio metu akrobatės kiekvienoje rankoje suka po 4 lazdeles su ant jų uždėtomis lėkštutėmis ir kartu atlieka įvairiausias akrobatines figūras. Šiuos akrobatinius numerius bus galima pamatyti ir naujoje Kinijos imperatoriškojo cirko programoje „Kinijos cirko spindesys“. Joje taip pat išvysite tradicinį kaukių vaidinimą „Byeongum“, kurio atlikimo paslaptys yra saugomos Kinijos įstatymų.

Neįtikėtini akrobatiniai triukai, spalvingi kostiumai, tradicinė rytietiška muzika ir šokiai kiekvieną Kinijos imperatoriškojo cirko pasirodymą paverčia nepakartojamu mažu spektakliu. Dėl to šis cirkas yra daugkartinis įvairiu vietinių ir tarptautinių konkursų laimėtojas. Kinijos imperatoriškasis cirkas savo numerius yra rodęs daugelyje pasaulio šalių: Japonijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Rusijoje, o šiemet pirmąkart atvyksta ir į Lietuvą.

Gražiausi ir žymiausi Kinijos imperatoriškojo cirko numeriai bei akrobatiniai triukai pamėgti viso pasaulio vaikų tik lapkriti Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius