Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Studentės“ žada kokybiškesnę už „Mokinukių“ muziką

„Studentėmis“ pasivadinęs buvęs grupės „Mokinukės“ ketvertukas spalio 1 d. klausytojams padovanojo debiutinį albumą „Užaugom“. Naujas merginų grupės pavadinimas ir drąsus pareiškimas „Užaugom“ atspindi ir dainininkių gyvenimo, ir muzikinės karjeros permainas.
Grupė „Studentės“
Grupė „Studentės“ / Monaco nuotr.

Marijampolietės Irūna, Rūta, Kristė ir Ineta, muzikos karjerą 2003 metais pradėjusios kaip „Mokinukės“, šį vardą dar pavasarį paliko kitai mergaičių popchoro „O lia lia“ kartai, globojamai vadovės Laimos Lapkauskaitės. Pilnametystės sulaukusios ir studijas Vilniuje ar Kaune pradėjusios dainininkės kartu dainuoja ne vienus metus. Vis dėlto parduotuvių lentynose pasirodęs albumas „Užaugom“ laikomas debiutiniu.

„Mergaitės užaugo, per kelerius metus pasikeitė jų išvaizda ir kuriamas įvaizdis. Pasikeitimai tikrai neįvyko per naktį, bet šį rudenį visos keturios – jau studentės“, – pasakojo vadovė L.Lapkauskaitė.

Ryškiausiu albumo hitu neabejotinai tituluojama daina „Per vėlai“, kuria prasideda kiekviena TV3 transliuojamo naujo serialo „Emilija“ serija. Radijo klausytojų pripažinimo taip pat jau sulaukė kūrinys „Išgirsk mano dainą“. Dešimties dainų albume ilgamečiai merginų gerbėjai džiaugsis išgirdę „Mokinukių“ pirmo albumo „Pažadai“ perdainuotą hitą „Nevaryk iš proto“. Merginos dar besimokydamos mokykloje spėjo kartu išleisti 4 albumus ir paneigti skeptišką vertinimą, esą „Mokinukės“ – dar viena eilinė merginų grupė.

Vis dėlto „Studentės“ skirsis nuo buvusių „Mokinukių“ ne vien pavadinimu, bet ir muzika.

„Siekiame kurti kokybiškesnę muziką ir tikimės, kad nors ir pakeitusi pavadinimą, grupė išliks tarp žinomiausių Lietuvos atlikėjų“, – mintimis pasidalijo L.Lapkauskaitė. Kalbėdama apie ateities planus, vadovė užsiminė apie svajonę merginų albumą įrašyti su gyvai grojančia grupe.

Jau sudarytas ką tik didžiuosiuose prekybos centruose ir parduotuvėse „Bomba“ pasirodžiusio „Studenčių“ albumo „Užaugom“ pristatymo koncertų tvarkaraštis. Vieni pirmųjų „Studenčių“ dainas išgirs ir naują įvaizdį pamatys sostinės gerbėjai – jau spalio 9 dieną merginos koncertuos sostinės „Helios“ klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius