Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Supertramp“ gitaristas C.Verheyenas su grupe pradeda turą po Lietuvą

Jau šį trečiadienį, kovo 31 d., prasideda trijų koncertų serija iš ciklo „Gitaros legendos“, kurioje agentūra „Relax Live!” pristato dabartinį grupės „Supertramp“ gitaristą Carlą Verheyeną su savo grupe. Šis vardas nėra plačiai žinomas radijo vartotojams ar popmuzikos atstovams. Bet užtenka susipažinti su garsiausių pasaulio gitaristų citatomis apie Carlą Verheyeną, kad suprastum, kokio lygio yra šis muzikantas.
Carlas Verheyenas
Carlas Verheyenas / „Relax Live!“ nuotr.

Žemiau pateikiame tik kelias įžymių žmonių mintis apie šį gitaristą.

„Kiekvieną kartą kai aš „kaifuoju“ ir įsijaučiu grodamas gitara, aš prisimenu Carlą, kad suvokčiau, kiek dar daug turiu išmokti. Aš didžiuojuos, kad galiu jį vadinti savo draugu“ (Joe Bonamassa).

„Carlas Verheyenas yra tiesiog DIDIS gitaristas“ (Robbenas Fordas).

„Carlas yra tikras profesionalas ir kūrėjas. Jis gali viską, groja širdimi ir siela, jis ne tik nuostabus atlikėjas, bet ir labai geras žmogus. Tai reiškia LABAI DAUG šou biznyje – ir ypač šiandien. Nesu girdėjęs nieko sakant kitaip, nei „Oho, kaip Carlas nepaprastai velniškai gerai groja“. Jis yra NEREALUS atlikėjas.  Dar visai neseniai aš jis buvo vienas iš daugelio tiesiog gerų muzikantų, o dabar tam vaikinui nėra lygių Los Andželo įrašų studijose. Aš mėgstu, kai laimi geri vaikinai, viską darydami iš širdies“ (Steve‘as Lukatheris, grupės „Toto“ gitaristas).

„Carl yra puikus muzikantas, su kuriuo aš turėjau malonumą groti ne vieną kartą. Jis nepaprastai techniškai groja gitara, tuo pačiu neprarasdamas muzikalumo. Jis yra labai įvairiapusiškas, jam paklūsta visi stiliai – rock, jazz, blues ar net country. Visada yra didelis malonumas su juo groti“ (Scottas Hendersonas).

„Carlas Verheyenas yra vienas iš labiausiai patyrusių, didžių gitaristų, kurie gali nepaprastai gerai sugroti solo bet kokioje situacijoje. Aš asmeniškai vertinu tai, kad jis mėgaujasi tuo, ką jis daro ir dirbdamas dar skleidžia nerealiai teigimą energija“ (Steve‘as Morse, grupės „Deep Purple“, ex-„Kansas“ gitaristas).

Britų roko simbolio – grupės „Supertramp“ - gitaristas Carlas Verheyenas Lietuvoje lankysis pirmą kartą.  Grupės „Carl Verheyen Band“ ture po Europą yra numatyti 3 koncertai Lietuvoje: 2010 m. kovo 31 d. – Vilnius, klubas „New York“; balandžio 1 d. – Kaunas, laisvalaikio namai „Nautilus“;  balandžio 2 d. – Palanga, klubas „Ramybė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius