Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šv.Kotrynos bažnyčioje – „Žvaigždžių lietus“

Ar įmanoma šiais laikais surasti muzikos renginį, kuriame kiekvienas dalyvis būtų ne atsitiktinis svečias, užpildantis programos laiką, o tikras talentas, savo gabumais lepinantis klausytojus?
Rūta Ščiogolevaitė Kaune dainuos balades
Koncerte pasirodys profesionalūs ir žinomi atlikėjai, jų tarpe ir Rūta Ščiogolevaitė / Organizatorių nuotr.

Koncerto organizatorių išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad džiazuojantis pianistas Paulius Zdanavičius nepabijojo tingulio, daugelį užpuolančio šąlant orams, ir lyg darbšti bitutė surinko laiko bei publikos patikrintų atlikėjų kolektyvą vienam renginiui – paties atlikėjo kūrybos vakarui, vyksiančiam Šv. Kotrynos bažnyčioje lapkričio 4 dieną. Užkrečiantis svingas, įsimenančios melodijos, puikus atlikimas ir nuostabi atmosfera – visiems, išsiilgusiems tikrai geros muzikos ir teigiamų emocijų, taip reikalingų rudeninei depresijai įveikti.       Ką žada Pauliaus Zdanavičiaus kūrybos vakaras? Ogi plejadą rinktinių atlikėjų, patenkinsiančių netgi išrankiausio klausytojo poreikius. Iš televizijos ekranų plačiąsias auditorijas užkariavusi (o kam nors gal ir artimiau pažįstama) dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, „Eurovizijos“ atradimas, angeliško balso solistė Evelina Sašenko, kiekvienąkart vis kitokia ekstravagantiškoji „Pieno lazerių“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė, jaunasis operos dainininkas Liudas Mikalauskas – kiekvienas išsirinks tai, ko trokšta širdis, išsirinks, kas jam mieliausia.

Galbūt pats puikios šventės iniciatorius ir kaltininkas, Paulius Zdanavičius, nėra taip gerai žinomas plačiajam klausytojų ratui, tačiau taip pat nusipelno dėmesio – penkerių metų jau puikiai improvizavęs, šiuo metu pianistas yra puikiai žinomas Danijos, Ispanijos, Švedijos, Norvegijos ir kitų šalių koncertų salėse. Bendradarbiavimas su įvairiomis grupėmis ir orkestrais, atlikėjais Jeronimu Miliumi, Marijonu Mikutavičiumi ir kitais, savo ir kitų muzikų kūrybos koncertai bei daugybė kitokios veiklos neleidžia abejoti P. Zdanavičiaus profesionalumu ir atsidavimu savo darbui. Galite neabejoti – šis pianistas padarys viską, kad „Žvaigždžių lietus“ taptų nuoširdžiausiu, įsimintiniausiu ir, žinoma, geriausiu šio rudens koncertu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius