Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teatre „Lėlė“ – antigripinis bardų koncertas

Ruduo baigėsi. Ateina žiema. Pamiršus visą mūsų gyvenimus lydintį triukšmą ir absurdą, taip norisi ramiai susėsti ir pabūti drauge. Su poezija ir dainomis. Dainomis, kurios neužkrečia gripu, bet skleidžia šilumą.
V. Kernagio gitara įteikiama dainuojamosios poezijos atlikėjui Domantui Razauskui
V. Kernagio gitara įteikiama dainuojamosios poezijos atlikėjui Domantui Razauskui / Organizatorių nuotr.

Paskutinį lapkričio mėnesio sekmadienį (lapkričio 29 d.) Vilniaus „Lėlės“ teatre susirinks būrys muzikantų. Ir ne šiaip muzikantų, o draugų. Sauliaus Mykolaičio premijos laureatai, dainų autoriai bei atlikėjai Ieva Narkutė ir Mindaugas Ancevičius, savito žanro, kurį galima būtų pavadinti „niekuo neįpareigojančios dainos“, atstovai Kreivas ir Raimonda (Jonas Krivickas ir Raimonda Pečkytė) bei poetas, dainų autorius Domantas Razauskas. 18 valandą vakare šie žmonės pradės koncertą „Paskutiniai rudens akordai“.

Be poezijos ir ypatingai intymios atmosferos, atlikėjai pažada ir daug geros muzikos – juk ne veltui koncerte vienoje scenoje gros du bene geriausi Lietuvos multiinstrumentalistai: Leonardas Bėkša, kuris pasirodys su M. Ancevičiumi, ir Saulius „Semas“ Petreikis, kuris, tradiciškai, improvizuos kartu su D. Razausku. Prie jų dar galima priskirti ir Ąžuolą Paulauską, taip pat grosiantį su M.Ancevičiumi. Na, o J. Krivickas „Kreivas“, jau seniai vadinamas vienu geriausių Lietuvos gitaristų, šiuo metu taip pat groja su Aiste Smilgevičiūte ir grupe „Skylė“, Gediminu Storpirščiu.

Tačiau šis vakaras – ne profesionalumo varžybos. Tai rudens išlydėtuvės ir advento pradžios paminėjimas. Švelnus, taikus ir paprastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius