Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Techno su raudona kauke „Lizde“ – į Kauną atvyksta berlynietis Redshape

Naktinis klubas „Lizdas” toliau brandina vokiškų naktų seriją – šįkart Kaune lankysis naktinio šokių pasaulio enigma Redshape. Atlikėjas, stovintis už žymiosios raudonos kaukės ir atsižymėjęs leibluose „Running back“, „Delsin“, „3024“, gegužės 5 dieną savo globalią kolekciją papildys dar vienu gyvu pasirodymu.
Redshape
Redshape / Organizatorių nuotr.

Palikęs Sebastiano Kramerio vardą užkulisiuose ir sukūręs raudonai pažymėtą paslaptį, Redshape skaičiuoja jau vienuoliktus metus. Nestebina, kad apvalius dešimtuosius 2016 metais berlynietis paminėjo labai rimtai. Dviejų dalių „Best of Live Vol. 1 ir Vol. 2“ turinys atskleidė, jog autorius įrašo kiekvieną savo gyvą pasirodymą, laukiantį ir „Lizdo”. Nors kiekvienas toks išstojimas – improvizuotas, tačiau tai, kas dedasi studijoje, yra preciziška ir nugludinta iki kruopščiausių detalių.

Dialoguose apie savo kūrybą Redshape nepamiršta įterpti „Detroit techno“ įtakos, šalia kurios gali atsirasti ir Brian Eno, Moodymann, ir filmas „Enter the Void”. Meilė ypatingoms garsų mašinoms, apie kurią atlikėjas tikrai nevengia kalbėti, yra ištransliuota ne vienoje dešimtyje įrašų – albumų, singlų ir remiksų. Juose sugula ir per siaurą Redshape kokybės filtrą išgrynintas platus muzikos diapazonas, aidintis nuo gilumų iki aukštumų, bei nuolatos skambantis pasaulio klubuose.

Šalia raudonos kaukės naktį leis tarptautiški vietiniai Anna Hanna (Resolute), Mantas T. (Partyzanai) ir Pakas (Naktiniai Paukščiai).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius