-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tikri salsos ritmai

Į aistringas Lotynų Amerikos ritmų naktis sostinės klube „Pabo Latino“ šiandien ir ryt kviečia grupė „Coco Xpress“ iš Didžiosios Britanijos.
„Coco Xpress“ muzikuoja jau vienuolika metų.
„Coco Xpress“ muzikuoja jau vienuolika metų. / Organizatorių/„Lietuvos žinių“ nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Tai bus pirmieji šios grupės pasirodymai mūsų šalyje. „Grupės viešnagę galėčiau pavadinti egzotiška ne tik mums, bet ir atlikėjams. Norėjome pasikviesti tokią grupę, kurios muzika atitiktų mūsų klubo dvasią, ir tokią, kuri dar niekada nebuvo Lietuvoje. Todėl džiaugiamės, kad „Coco Xpress“ muzikantai priėmė mūsų kvietimą, – sakė klubo „Pabo Latino“ vadybininkas Gintas Teslia. Daug pasaulio šalių išmaišę atlikėjai iki šiol dar nėra buvę Lietuvoje ir apie mūsų šalį beveik nieko nežino. Jie domėjosi, koks čia oras, ar nebus šalta. Į Lietuvą muzikantai atskris tiesiai po koncertinio turo Karibų jūros regione.

„Coco Xpress“ muzikuoja jau 11 metų. Jie yra įsikūrę Londone, tačiau iš pradžių koncertuodavo Viduržemio jūros regiono pakrantėse. Sugrįžę į Didžiosios Britanijos sostinę greitai išgarsėjo populiariausiose šokėjų susitikimo vietose. Jų koncertai nenuspėjami, vakaro repertuaras ir scenarijus priklauso nuo nuotaikos. Grupės nariai yra įsikūręs Jungtinėje Karalystėje, tačiau jie patys kilę iš Lotynų Amerikos. Dainininkas ir šokėjas Jorge yra iš Ekvadoro, bosinės gitaros savininkas Biembo iš Dominikos Respublikos. Taigi šį savaitgalį netrūks autentiškų salsos, regetono, ča ča, rumbos, sambos bei kitų Lotynų Amerikos šokių melodijų.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius