-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tradicinė lietuviška Kalėdų mugė persikelia į pietryčių Londoną

Didžiosios Britanijos sostinėje rengiama jau trečioji lietuviška Kalėdų mugė, kuri šįmet persikėlė į pietryčių Londoną ir gruodžio 10–12 dienomis šurmuliuos Lewishamo rajono centre.
Kalėdinė puošmena
Kalėdinė puošmena / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Kasmetine tradicija tapęs renginys vėl sukvies amatininkus ir prekeivius iš Lietuvos. Ne mažiau laukiami ir vietos lietuviško verslo atstovai, pristatysiantys savo gaminius bei amatus.

Oficialus Kalėdų mugės atidarymas vyks penktadienį, gruodžio 11-ąją, o jame dalyvauti tradiciškai pakviesti Lietuvos ambasados bei Lewishamo rajono atstovai.

„Savo veiklos jau nebeįsivaizduojame be šio kasmetinio renginio“, – sakė organizatorių – Lietuvos komercijos rūmų Jungtinėje Karalystėje, prezidentas Darius Paškauskas. „O skirtingai nuo ankstesnių mugių, šį kartą lietuvišką Kalėdų atmosferą kursime kitoje Temzės pusėje – Lewishame“.

Pasak D.Paškausko, trečiojoje Kalėdų šventėje tikimasi sulaukti per 100 tūkst. lankytojų, tačiau renginyje svarbiausi bus į jį atvyksiantys lietuviai. „Renginiu siekiame palaikyti lietuvišką dvasią Londone ir aplink jį gyvanantiems tautiečiams“, – teigė Lietuvos komercijos rūmų JK vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius