-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiasis „ZIP Clubbing” gimtadienis – su L.Kybartienės sveikinimu ir D.Butkutės daina (video)

Praėjusį penktadienį vienintelis vakarais transliuojamos klubinės muzikos laidų ciklas „ZIP Clubbing“ griausmingai atšventė savo trečiąjį gimtadienį. Su šūkiu „Sušok savo batus“ į gimtadienį ZIP FM gerbėjus sukvietęs vakarėlis pateikė ne vieną staigmeną.
L.Kybartienė laidos gimtadienio proga perskaitė sveikinimą
L.Kybartienė laidos gimtadienio proga perskaitė sveikinimą / Kadras iš „YouTube“

Didžiausiu gimtadienio siurprizu tapo ne laidų „ZIP Clubbing” didžėjų „Silence Radio“ su Vidžiu, „Metal On Metal Radio” trijulės, „Technical Break“ su Moodbase, „Gatvės lygos“ su Mamania, „Despotin' beat club“ su Vaiperiu ar Amenų brolių pasirodymas. Įspūdingiausiu šou tapo net ir ne šių metų naujokų „Proper Heat“ ar „Soulhoppers“ ar svečių iš Norvegijos „Lemâitre“ programa, o... sveikinimų koncertų vedėjos Laimos Kybartienės sveikinimas ir atlikėjos Džordanos Butkutės atlikta daina.

„Padarėm siurprizą „clubbingui“: nufilmavom sveikinimą su L.Kybartiene specialiai vakarėliui, o muzikinį sveikinimą atliko Džordana. Niekas apie tai nežinojo, todėl išgirsti ir pamatyti ją tarp Proper Heat, Mamanios, Vidžio ir kitų buvo pakankamai netikėta“, – pasakojo pasakojo ZIP FM laidų vedėja Simona Albavičiūtė.

„Mielieji, tegu džiugina jūsų širdis jums skiriamos eilės. Pasiklausykite ir niekada jų nepamirškite. Skambių natų rami simfonija, suvirpinanti trapią sielos stygą, su džiugesiu ir be ironijos, jaunystės trykštanti versmė niekad netyla. Nuvyto rožės liūdesiu giliu, palinko beržas sieloje nakčia ir nors jau plaukus laikas papuošė šerkšnu, širdy vis dar ne sutema“, – iš nufilmuoto sveikinimo su šypsena eiles skaitė L.Kybartienė.

Po šių žodžių menų fabrike „Loftas“ pasigirdo atlikėjos D.Butkutės dainos „Gimimo diena“ akordai. Daugelis iš pradžių pagalvojo, kad tai viso labo dainos įrašas, tačiau scenoje pasirodė pati šios dainos atlikėja, privertusi publiką savo legendinį kūrinį užtraukti kartu, užsidegti žiebtuvėlius ir šaltas ugneles.

VIDEO: ZIP FM: ZIP Clubbing - Sveikinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius