Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų ir jaunimo šokio festivalyje „Ant stogo“ mažuosius šokėjus vertins žinomi žmonės

Šeštadienį, kovo 16 d., Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25) vyks vaikų ir jaunimo šokio festivalis „Ant stogo“. Daugelis jaunųjų šokėjų savo pasirodymus didžiojoje scenoje pradeda būtent nuo šio festivalio – tai didžiausias ir, ko gero, vienintelis šokio renginys, kuriame dalyvauja ir mažieji šokėjai jau nuo 4 metų amžiaus.
Šokio festivalis „Ant stogo“
Šokio festivalis „Ant stogo“ / Festivalio plakatas

Šiais metais šokio festivalyje „Ant stogo“ dalyvaus pusantro tūkstančio 4–19 m. amžiaus šokėjų (daugiau nei šimtas šokio kolektyvų) iš visos Lietuvos: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Palangos, Panevėžio, Šiaulių, Alytaus, Tauragės, Visagino, Vilkaviškio, Šilutės, Molėtų ir Trakų Vokės. Šokio kompozicijų konkursai skirtingose amžiaus grupėse tęsis visą dieną. Jauniausiųjų šokėjų pasirodymai vyks 11.00–15.00 val., vyresniųjų 16.00–18.30 val.

Pasak vienos iš šokio festivalio „Ant stogo“ organizatorių Vilmos Smaliukienės, vaikams labai svarbu turėti galimybę pasirodyti didžiojoje scenoje, varžytis ir būti įvertintiems.

„Būtent scenoje jie įgyja pasitikėjimo savimi ir tikėjimo, kad jei labai stengiesi – pasiekti gali labai labai daug. Festivalyje „Ant stogo“ kiekvienas turi galimybę pajausti pergalės džiaugsmą – diplomais ir medaliais apdovanojami visi dalyviai, o patys geriausieji dar įvertinami specialiomis žiuri nominacijomis“, – pasakojo V. Smaliukienė.

Dalyvių pasirodymu vertins žymūs šokėjai, choreografai, dainininkai ir TV projektų žvaigždės: Paulius Šinkūnas, Eimis Šerkšniovas, Ingrida Mikštienė, Neringa Kirklienė, Kristina Pivoraitė, Nerilė Senulytė, Gintarė Gurevičiūtė, Renata Uzialkaitė, Vadimas Šuško, taip pat Mia, Ingrida Kazlauskaitė, Erika Vitulskienė ir Ineta Puzaraitė.

Šiais metais festivalis rengiamas jau devintąjį kartą. Festivalio organizatoriai – Vilma Smaliukienė, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro renginių ir projektų skyriaus vadovė ir Mantas Svirskys, TV projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ choreografas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius