-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Varno premjerą kritišku žvilgsniu vertino ir Smoriginas (nuotraukos)

Teatro gerbėjai trečiadienio vakarą sulaukė režisieriaus Gintaro Varno premjeros – spektaklio „Nusiaubta šalis Vilnius“. Po penkerių metų iš naujo prikelto kūrinio į Vilniaus teatro areną pažiūrėti susirinko kolegos ir menininko gerbėjai.
Atnaujinto spektaklio „Nusiaubta šalis Vilnius“ žiūrovai.
Atnaujinto spektaklio „Nusiaubta šalis Vilnius“ žiūrovai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pilnoje Teatro arenos salėje tarp pasiryžusių daugiau nei keturių valandų spektakliui sėdėjo G.Varno bičiulis Juozas Statkevičius, aktorių Rasos Samuolytės ir Dainiaus Gavenonio šeima, režisierius Gytis Padegimas, choreografė Anželika Cholina su nauju palydovu.

Įvertinti atnaujinto spektaklio „Nusiaubta šalis Vilnius“ atėjo ir kandusis kritikas Jurijus Smoriginas su žmona. Turint galvoje, kad spektaklyje vaidina ir Jurijaus ne itin (švelniai tariant) mėgstamas aktorius-šokėjas Gytis Ivanauskas, J.Smoriginas galėjo pasitikrinti savo nuomonę ir apie jį.

Tuo tarpu Mis Lietuva, neseniai tapusi aktore, Gabrielė Martirosianaitė su drauge neturėjo biliete nurodytos vietos ir laisvą vietą rado tik užgesus šviesoms.

„Kai kurie spektakliai yra taip mylimi, kad prie jų visada norisi sugrįžti. Prieš penkerius metus to nusiaubimo taip nejutome, o dabar tai jaučiame savo kūnu, savo oda. Manau, kad šis spektaklis dabar gali iš naujo suskambėti“, – prieš premjerą tikėjosi režisierius G.Varnas

Spektaklyje vaidino dalis tų pačių aktorių, bet dauguma – naujų. Žiūrovai teatro arenoje išvydo Saulių Balandį, Viktoriją Kuodytę, Arūną Sakalauską, Marių Jampolskį, Gytį Ivanauską, Gediminą Girdvainį ir daugelį kitų. Kartu su savo dėstytojais pasirodė ir jaunieji teatro „Utopija“ artistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius