-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą Karina Krysko sutiko nauju amplua (nuotraukos)

Šiltą trečiadienio vakarą duris lankytojams ir vasarotojams atvėrė „Forum Palace“ restoranas „Terrazza“, žadantis po atviru dangumi visą vasarą pristatyti įvairių Lietuvos atlikėjų koncertus, vyno degustacijas ir kitus teminius renginius. Atidarymo šventėje gausiai susirinkusią šalies grietinėlę linksmino flamenko šokėjos bei pirmą kartą kartu ant scenos pasirodę LRT grupės muzikantai ir... džiazuojanti Karina Krysko.
Garsūs veidai mėgavosi maloniu vakaru.
Garsūs veidai mėgavosi maloniu vakaru. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Elegantiškai aptempta juoda suknele scenoje pasirodžiusi K.Krysko pirmiausia visus susirinkusius papirko žavinga šypsena, o vėliau – romantiškomis dainomis, kurioms čia pat akompanavo saksofonas, gitara, būgnai ir klavišiniai. Retai matomas kitoks Karinos įvaizdis sulaukė susižavėjusių klausytojų plojimų, o renginio vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai savo stiliumi sušuko: „Karina – jėga!“

Danguje skraidant oro balionams, Neries krantine vaikštinėjant vakarojantiems praeiviams, o gausiai susirinkusiems svečiams gurkšnojant vakaro gėrimą, K.Krysko atliekamos džiazo melodijos skambėjo itin romantiškai.

Kita grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnienė, koncerto klausanti pirmoje eilėje, keliais šokio žingsneliais išdavė, kad norėtų pagal solistės atliekamas dainas pasisukti šokių aikštelėje, tačiau K.Krysko pakviesta tai padaryti, neišdrįso.

Restoranas „Terrazza“ visą vasarą žada įvairių teminių vakarų. Pirmadieniais čia vyks šokio vakarai, kur bus galima išmokti salsos, tango, valso, lindyhopo, flamenko ir net sirtakio paslapčių. Antradieniais – 15-os vynų degustacijų ciklas, trečiadieniais – radijo stoties „Opus 3“ talentų vakarai su perspektyviausių jaunųjų muzikantų koncertais.

Ketvirtadieniais – savaitės koncertas su jau gerai pažįstamais žymiausiais Lietuvos atlikėjais ir grupėmis. Penktadienio vakarai bus skirti specialiai jaunimui, susiruošusiam į vakarėlį: „pre-party“ – tai linksmybių pradžia su kokteiliais ir diskžokėjo bei instrumentinės muzikos sinteze. O savaitgaliai restorane „Terrazza“ dedikuojami šeimai – vyks specialios pamokėlės vaikams apie aitvarus, šachmatus ir šokius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius