Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velykų proga Vinco Kudirkos aikštėje Vilniuje – medžių puošyba, gražiausių margučių rinkimai, ridenimo varžytuvės ir kitos pramogos

Balandžio 1-ąją, antrą Velykų dieną, vilniečius ir miesto svečius, didelius ir mažus Vilniaus etninės kultūros centras kviečia į velykinį renginį „Dangus margučių raštuose“, kuris nuo 11 val. prasidės Vinco Kudirkos aikštėje.
Margučiai
Margučiai / „Scanpix“ nuotr.

11 val. kviečiami vaikai atsinešti pačių įvairiausių – dažytų, megztų, nertų, veltų, lipdytų, pieštų, klijuotų – margučių. Jais bus puošiamas pats gražiausias ir margiausias Velykų medis Vilniaus mieste.

Nuo 12.00 val. visi kviečiami prisijungti ir prie kitų velykinių linksmybių – dalyvauti gražiausio, originaliausio, tradiciškiausio margučio rinkimuose, margučių ridenimo rungtyje, pasisupti sūpuoklėse, pašokti, pažaisti su kitais šventės dalyviais ir pabendrauti su Velykų Bobute ir gauti jos margintą kiaušinį.

Aikštėje kartu linksminsis „Kaukių akademijos“ aktorių sukurti personažai – kiškiai, meškos, gandrai ir kiti gyvūnai, koncertuos folkloro grupė „ByTikZyz“. Vinco Kudirkos aikštėje labai laukiamos šeimos, nes vaikams šiemet bus skirta ypač daug veiklų.

Šiais metais antroji Velykų diena sutampa su dar viena iš senų laikų atėjusia juokų, išdaigų ir nekaltų apgaulių švente – „Melagių diena“.  Tad kartu su šventės personažais pasiruoškite papokštauti.

Į aikštę atsinešti  kuo daugiau geros nuotaikos ir margučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius