-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veronika Povilionienė su draugais koncertuos tėviškėje

Lietuvos kultūros ir meno premijos laureatė, dainininkė Veronika Povilionienė šį penktadienį, balandžio 17-ąją kartu su savo scenos draugais surengs koncertus savo tėviškėje – Kapčiamiesčio miestelyje.
Veronika Povilionienė
Veronika Povilionienė / Alfredo Pliadžio nuotr.

Dainininkė 1948 m. gimė prie pat Kapčiamiesčio esančiame Kareivonių (vietiniai sako Karaivonių) kaime, tačiau visa jos vaikystė ir jaunystė prabėgo pačiame miestelyje. Čia V. Povilionienė 1964 metais baigė vidurinę mokyklą. Dainininkė dažnai būna tėviškėje. Praeitais metais Lazdijų rajono savivaldybės sprendimu jai suteiktas Lazdijų rajono Garbės pilietės vardas. Ji nešykšti kūrybinių patarimų rajono folkloristams ir niekada neatsisako patalkinti vietos kultūros bei švietimo darbuotojams.

Koncertuose, kurie vyks Kapčiamiesčio Emilijos Pliaterytės pagrindinėje mokykloje ir Kapčiamiesčio laisvalaikio salėje kartu su dainininke dalyvaus aktorius, LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ partneris Saulius Balandis, dainininkas Jonas Čepulis su Akvile Gurskyte, etnomuzikologė Gaila Kirdienė su dukra Elenute, folkloristas Arūnas Lunys, poetas Edmundas Atkočiūnas bei kultūrininkas, taip pat kapčiamiestietis Juozas Žitkauskas.

Veronikos Povilionienės ir draugų koncertai vyks: 12 val. Kapčiamiesčio Emilijos Pliaterytės pagrindinėje mokykloje ir 19 val. Kapčiamiesčio laisvalaikio salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius