Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Viačeslavas Ganelinas (Slava) pristato du išskirtinius koncertus

Pastaraisiais metais ,Lietuvoje, Viačeslavas Ganelinas (Slava), dažniausiai koncertavo su „Ganelin Trio Priority“.Keletą kartų, mažose auditorijose jis žavėjo gerbėjus savo virtuozišku grojimu, bei nepaprastai išraiškingomis improvizacinėmis kompozicijomis.
Viačeslavas Ganelinas
Viačeslavas Ganelinas / Organizatorių nuotr.

Šį kartą koncertų organizatoriai VšĮ „Didžioji septima“ ir, žinoma, pats kūrėjas kviečia į susitikimus:  spalio 26 dieną 19 val.Klaipėdoje Koncertų salėje, o spalio 27 dieną 17 val.Vilniuje – Vilniaus Kamerinio teatro salėje (Konstitucijos 23b ), kuriuose  vienas garsiausių pasaulio improvizatorių , Viačeslavas Ganelinas pabandys supažindinti Jus, kaip gimsta muzika „čia ir dabar“.

Pirmoje koncerto dalyje, kompozitorius, atliks savo naujausią kompoziciją skirta Lietuvos muzikos mylėtojams.Tarp kitko,kiekviename koncerte kaskart skambės visiškai naujas kūrinys, tad praktiškai kiekviename  koncerte  naujas dar negirdėtas kompozitoriaus kūrinys.

Antroje dalyje, visų laukia iki šiol nematytas ne tik Lietuvoje, improvizacinės muzikos gimimo procesas – Viačeslavas Ganelinas, girdėdamas kitų kompozitorių kūrinius su video vaizdais iš “You Tube” didžiuliame ekrane, kurs savo improvizacines kompozicijas girdimos muzikos temomis. Vėl gi, kiekviename koncerte  muzikinės temos iš „You Tube“ bus vis naujos.

Bilietus platina BILIETAI.LT

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius