Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Vaikų linija kviečia tapti savanoriais

„Ką daryti, kai tėtis šaukia ant mamos?“, „Šiandien gavau dvejetą. Bijau, kaip pasakyti mamai?“, „Iš manęs klasėje tyčiojasi... nebežinau, ką daryti...“. Šie ir kiti klausimai rūpi skambinantiesiems į Vaikų liniją. Vilniaus Vaikų linija visus norinčius padėti ieškoti vaikams atsakymų, kviečia tapti tarnybos savanoriais.
Mergaitė žaidžia su žaislais
Mergaitė žaidžia su žaislais / Photos.com

Jau trylika metų dirbanti Vaikų linija yra emocinės paramos tarnyba vaikams ir paaugliams iki 18 metų. Vaikai ir paaugliai gali kreiptis į Vaikų liniją dėl įvairių jiems iškylančių sunkumų – nesutarimų su draugais, tėvais ar mokytojais, konfliktų, sunkumų moksluose, kai jaučiasi vieniši ar nemylimi, o taip pat dėl įvairių kitų rūpesčių, kuomet sunku ir norisi pasitarti. Vaikų linija teikia pagalbą telefonu (nemokamas numeris 8-800-11111), laiškais (Oginskio g. 3) bei internetu (www.vaikulinija.lt).

Kiekvienais metais tarnyba tampa vis labiau žinoma, tad nenuostabu, kad pagalbos kreipiasi tūkstančiai vaikų. 2009 m. Vaikų linija sulaukė daugiau kaip 90 000 vaikų ir paauglių skambučių bei beveik 2000 vaikų laiškų! Pagalbą vaikams teikia specialiai apmokyti savanoriai konsultantai.

Šiuo metu Vaikų linija ieško naujų žmonių, kurie nori padėti vaikams, susiduriantiems su įvairiais sunkumais, turi laisvo laiko ir ieško, kur jį prasmingai praleisti, siekia įgyti naujos patirties ir žinių, o taip pat nori susipažinti su naujais ir įdomiais žmonėmis. Susidomėję kviečiami registruotis ir ateiti į informacinį susitikimą su Vaikų linijos darbuotojais, kuris vyks spalio 14 dieną, ketvirtadienį, 18 valandą, adresu Oginskio g. 3, Vilniuje.

Informacinio susitikimo metu bus galima daugiau sužinoti apie Vaikų liniją bei jos vykdomas veiklas, užduoti rūpimus klausimus, o taip pat užsiregistruoti į vyksiančias savanorių atrankas. Registruotis dalyvavimui informaciniame susitikime galima telefonu 8-601-93283 arba elektroniniu paštu vilnius@vaikulinija.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius