Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – 3D miuziklas visai šeimai „Alisa stebuklų šalyje“

Spalio 22-ąją 16 val. Vilniaus Kongresų Rūmų bus parodytas 3D-miuziklas „Аlisa stebuklų šalyje“.
Spektaklio akimirka
Spektaklio akimirka / Organizatorių nuotr.

Tai – nauja Lewiso Carrollio pasakos interpretacija. Įtempto siužeto, nuotykių ir atsivertimų kupina šiuolakinės mergaitės Alisos, svajojančios apie „estrados žvaigždės“ šlovę, istorija – jos kelionė į šouverslo užkulisius.

Miuzikle vaidina daugiau nei 20 artistų. Stebuklai scenoje pavirsta realybe, o realybė panaši į stebuklą. Pasakiškas 3D-vaizdų pasaulis, atgyjantis milžiniškame ekrane.

Pagal spektaklio siužetą pagrindinė herojė patenka į stebuklingą makropasaulį, keliaudama per kurį sutinka kitus stebinančius herojus, kas atitinką literatūrinį Lewiso Carrollio stylių. Tai – repuojantis Baltasis Triušis, didžiulė uoga–braškė–Kepurinis, besielgianti kaip įžymus muzikos prodiuseris, ir netgi kamanė, kuri apsimeta Češiro katinu, kad galėtų demostruoti fokusus scenoje, и daug kitų. Ir, kas svarbiausia, spektaklis yra apie tikrąsias vertybes – draugystę, nuoširdumą, padorumą, gailėstingumą, meilę artimui, apie tai, kas vaidiną didesnį vaidmenį nei „žvaiždžių“ šlovės pseudoidealai.

Miuziklas skirtas šeimos auditorijai. Iš vienos pusės, vaikams patiks ir bus suprantami svajojančios tapti žinoma mažosios mergaitės nuotykiai. O makropasaulio gyventojai – uogos, piktos karalienės pilies gyventojai: arbūzas, katinas, triušis, vykšras ir kiti – paprasti, linksmi ir vaikiškam suvokimui artimi personažai. Iš kitos pusės, suaugusieji spektaklyje įžvelgs šmaikščią šiuolaikinės estrados parodiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius