Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – ekologiškas vakarėlis, dovanosiantis vardinius medelius

Penktadienį sostinę sudrebins pirmasis ekologiškas vakarėlis „Green House Effect“. Unikalus renginys ne tik sieks žaismingai atkreipti visuomenės dėmesį į kasdien augančias ekologines problemas, bet ir iš tiesų prisidės prie gamtos puoselėjimo – kiekvienam vakarėlio dalyviui bus pasodintas vardinis medelis.
Sodinami medeliai
Sodinami medeliai / „15min“ skaitytojos Giedrės nuotr.

Ekologiškas vakarėlis vyks netradicine pramoga – galimybe pasivažinėti riedučiais – garsėjančiame Vilniaus naktiniame klube „Roller“. Pasak renginio organizatorių, ilgai svarstyti, kur surengti vakarėlį, skirtą ekologiškai gyvensenai skatinti, neteko: „Roller“ nėra standartinis lietuviškas naktinis klubas – jame viskas visuomet vyksta „kitu kampu“. Todėl tokį netradicinį renginį organizuoti nutarta būtent čia.

Ekologijos tema klubui iš tiesų nėra svetima: praėjusį šeštadienį, prisidėdami prie kasmetinės tarptautinės „dienos be automobilio“ iniciatyvos, „rolleriečiai“ siūlė sostinės gyventojams pasikeisti įprastą apavą spalvingais klubo riedučiais ir nemokamai pasivažinėti po Vilniaus Sereikiškių parką.

Medelius „Green House Effect“ vakarėlio dalyviams sodins su naktiniu klubu „Roller“ bendradarbiaujantis ekologiškas projektas treenex.lt, jau daugiau nei metus puoselėjantis aplinkosaugines idėjas Lietuvoje bei visame pasaulyje. Organizatoriai žada ir daugiau aplinkai draugiškų renginio detalių: puikios muzikos sūkuryje pasilinksminti susirinkę sostinės gyventojai ir svečiai turės galimybę paragauti holos.lt tiekiamo „gyvo maisto“ bei atsigaivinti ekologiškais kokteiliais.

Paklausti, ar ketina rengti ir daugiau panašių vakarėlių, „Green House Effect“ organizatoriai neslepia vilčių sulaukti didelio ekologiškam gyvenimo būdui neabejingų žmonių susidomėjimo bei tokius vakarėlius paversti savotiška tradicija, kas mėnesį subursiančia nemažą bendraminčių būrį ne tik smagiai, bet ir prasmingai praleisti vakarą bei priminsiančia visuomenei apie gamtosaugos svarbą.

„Pagaliau pradedame mokytis rimtas problemas spręsti kūrybingai – šaunu! Slapčia viliuosi, kad vieną berželį pasodins ir man“, – paskubomis šypteli pro šalį prabėgdamas klubo dvasia Rolis Roll.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius