Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje – grupės „Lordi“ siaubo spektaklis (nuotraukos)

Antradienio vakarą Vilniaus muzikos klube „New York“ koncertavo 2006 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojai – karštojo roko grupė „Lordi“. Šiurpiu sceniniu įvaizdžiu garsėjanti grupė Lietuvoje koncertavo pristatydama naujausią savo albumą „Babez For Breakfast“.
Grupės „Lordi“ koncerto akimirka
Grupės „Lordi“ koncerto akimirka / Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuotr.

Koncerto pradžioje suomius apšildė švedų grupė „Sister Sin“ su vokaliste Liv Jagrell priešakyje. Trumputį odinį sijoną mūvinti pusnuogė dainininkė su grupe susirinkusiesiems pažėrė ne tik griausmingų old-school metalo kūrinių, bet ir pikantiškų reginių.

Apie pusė dešimt scenoje pasirodė renginio žvaigždės – grupės „Lordi“ penketukas. Tradiciškai muzikantai klausytojams pasirodė vilkėdami vieniems šiurpą, kitiems šypsenas keliančius kostiumus.

Koncertą grupė pradėjo tituliniu naujausio albumo kūriniu „Babez For Breakfast“. Taip pat skambėjo ne tik naujausi, bet ir ankstesnių albumų kūriniai, pavyzdžiui, „My Heaven Is Your Hell“ ir pan.

Renginyje netrūko butaforinėmis priemonėmis sukurtų šiurpių vaizdų: suluošintų veikėjų, nurautų rankų, galvų, elektros kėdėje nukankintų personažų... Tačiau mažai kam tokie reginiai kėlė siaubą –buvo galima išvysti  tėvų su mažamečiais vaikais, kurie šypsodamiesi stebėjo šį spektaklį. 

Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuotr./Koncerto akimirka
Martyno Siruso/ Adfoto.lt nuotr./Koncerto akimirka


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius