Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje koncertuos jauna soul žvaigždė Imany

Liepos 28 d. Vilniaus Universiteto Didžiajame kieme pasirodys subtili ir jausminga Imany arba Nadia Mladjalo (tikrasis atlikėjos vardas).
Imany
Imany / Barron Claiborne nuotr.

Ji gimė Pietų Prancūzijoje išeivių iš Komorų salų šeimoje, auginančioje dar devynis vaikus. Paauglystėje būsimoji dainininkė buvo perspektyvi sportininkė šuolių į aukštį rungtyje, vėliau pasirašė sutartį su „Ford Models Europe“ agentūra ir tapo populiariu modeliu. Dirbo Milane, Keiptaune bei Niujorke, kur ir praleido septynerius metus. Tačiau visiškai netikėtai Nadja paliko podiumą ir grįžo į Prancūziją, kad įgyvendintų svarbiausią savo gyvenimo svajonę – pradėti muzikinę karjerą.

VIDEO: Imany - You Will Never Know

Pasirinkusi sau slapyvardį Imany, kas išvertus iš svahilių kalbos reiškia „tikėjimą”, ji pradėjo koncertuoti Paryžiaus baruose ir džiazo klubuose. Mergaitė iš egzotinių kraštų, dainuojanti apie meilę, darė tai taip švelniai ir nuoširdžiai, kad greitai apie pradėjo kalbėti ne kaip apie „dainuojantį modelį“, o kaip apie pačią ryškiausią jaunąją soul žvaigždę. Regis jos dainose, kuriose susipynė džiazo, bliuzo ir etninės muzikos stiliai, uždainavo pati Juodojo žemyno siela – neapsakomai subtiliai ir jausmingai.

Galutinai visus taškus ant „i“ sudėjo Imany debiutinis albumas „The Shape of a Broken Heart“, išleistas 2011 m. Atskleisdama albumo pavadinimo paslaptį, pati dainininkė yra sakiusi: „Jūs niekada nepastebėdavote, kad Afrikos žemynas primena sudaužytą širdį?“. Albumas tapo platininiu ir tai nieko nenustebino. Liepos 28 d. Imany pirmą kartą koncertuos Vilniaus Universiteto Didžiajame kieme, Vilniuje.

Bilietai prekyboje nuo birželio 6d. „Bilietų pasaulis“ kasose arba internetu www.bilietupasaulis.lt Pirmi bilietai nuo 68 Lt.

VIDEO: Imany - Take Care

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius