Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – naujas bliuzo klubas

Prieš aštuonerius metus kavinėje „Žaltvykslė“ (dabar restoranas „AULA“) Rubinas (Benas) Vainas buvo įkūręs vieną pirmųjų Lietuvoje bliuzo klubų „Brius“. Nors praėjo nemažai laiko, mintis atgaivinti senąsias muzikines restorano tradicijas paskatino „AULA Blues Club“ įkūrimą.
Natos
Natos / 123RF.com nuotr.

Šis muzikinis projektas apims tris giminingus muzikos stilius: bliuzą, džiazą ir roką, kuriuos pristatyti bus skirta tam tikra savaitės diena ir tą dieną vykstantis koncertas ar renginys. Šie muzikiniai projektai yra skirti žmonėms, kurie pasiilgę tikros, gyvos muzikos ar tiesiog nori atsipalaiduoti demokratiškoje, neįpareigojančioje aplinkoje.

„AULA Blues Club“, anot įkūrėjų, nebus paprastas muzikinis klubas, jo tikslas bus vienyti žmones, kurie jaučia aistrą klausytis, groti ar kitaip perteikti šiuos muzikinius žanrus. Bliuzo, džiazo ir roko gerbėjai turės galimybę diskutuoti, keistis informacija bei įvairia atributika bendraminčių kompanijoje, dalyvauti „AULA Blues Club“ organizuojamuose koncertuose bei renginiuose. Šiuose renginiuose bus skatinama ne tik muzikinė veikla, bet ir „Jazz art“, „Blues art“, „Rock art“ parodos, fotografijos, video.

Kadangi pirmiausia „AULA Blues Club“ yra bendraminčių klubas, visi nariai bus prašomi dalyvauti šio muzikinio klubo kūrime ir vystyme. Siekiant palaikyti nuolatinį melomanų bendravimą, kuriama svetainė, kurioje bus galima sekti ne tik „AULA Blues club“ naujienas, bet ir Lietuvos bei pasaulio muzikos aktualijas.

Nuo šiol pačioje Vilniaus širdyje (Pilies g. 11) įsikūręs restoranas „AULA“ pretenduoja būti ne tik maisto, bet ir muzikos gurmanų mėgstama vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius