Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – pagal muziką atliekamų fejerverkų šou

Pakelti akis į dangų ir atverti širdis muzikai kviečia IV tarptautinis fejerverkų festivalis „Vilniaus Fejerija 2012“. Festivalis vyks rugsėjo 22 d., šeštadienį, 19 val. Vingio parke.
„Vilniaus fejerija 2011“ akimirka
„Vilniaus fejerija 2011“ akimirka / BFL nuotr.

Fejerverkų festivaliai „Vilniaus Fejerija 2012“ tai – Lietuvoje analogų neturintys renginiai, kurie vyksta tik kartą metuose ir kaskart žavi publiką. Nors fejerverkai ar kitokie pirotechnikos efektai yra tapę daugelio renginių akcentu ar kulminacija, tačiau tokią galybę meniškai pagal muziką atliekamų fejerverkų galima pamatyti tik šio festivalio metu. Vingio parkas – puiki erdvė fejerverkams stebėti, be to, pamatysite legendinės grupės koncertą.

IV tarptautinio fejerverkų festivalio „Vilniaus Fejerija 2012“ konkursinėje programoje dalyvaus profesionalios pirotechnikų komandos:

·     ПИРОТЕХНИЧЕСКИЕ ДВОРЫ ПЕТЕРГОФА, Sankt Peterburgas, Rusija
·     S-PIRO, Ščecinas, Lenkija
·     SUOMEN ILOTULITUS OY, Tusula, Suomija

Kiekvienos pirotechnikų komandos muzikinį fejerverką sudarys trys dalys: pirmojoje komandos kurs fejerverką pagal tą pačią muziką – Johann Strauss II TRITSCH-TRATSCH POLKA – ir naudos tik raudonos, baltos bei mėlynos spalvos pirotechnikos efektus. Ši rungtis žiūrovams parodys, kaip fejerverkų meistrai interpretuoja esant vienodoms sąlygoms. Antrojoje – kiekviena komanda parodys fejerverką pagal muziką, atspindinčią šalies nacionalinį savitumą, o trečiojoje – fejerverkų programa pagal laisvai pasirinktą muziką.

Nugalėtoją išrinks vertinimo komisija ir žiūrovai. Komandos bus apdovanotos specialiai šiam festivaliui sukurtais prizais. Vertinimo komisiją sudarys žinomi visuomenės ir meno veikėjai bei pirotechnikos specialistai, kurie vertins pasirodymus pagal nustatytus kriterijus. Žiūrovai už labiausiai patikusią komandą galės balsuoti siųsdami žinutes trumpuoju numeriu.

Vakarą vainikuos renginio organizatoriaus profesionalios pirotechnikos įmonės „Blikas“fejerverkas.

Tradiciškai fejerverkų festivalyje švęsime Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ sezono pradžią, o taip pat klubą pasveikinsime 15-ojo gimtadienio proga!

Iki sutemų linksmins legendinė grupė „Antis“. Koncerte skambės visi mylimiausi kūriniai.

IV tarptautinis fejerverkų festivalis „Vilniaus Fejerija 2012“ – tai unikalus renginys, kuriame  apsilankyti būtina!

Bilietus į renginį galite įsigyti „Tiketoje“, kaina 35–65 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius