-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje – rožinis Paris vakarėlis su jorkšyrais

Laidos „Amžini draugai su Paris Hilton“ premjeros per MTV proga – rožinis „The Paris Block“ vakarėlis. „Rožinė – naujoji juoda“, – skelbia MTV ir visus klubų lankytojus balandžio 4 d. kviečia traukti iš spintos ir vilktis bet kokius drabužėlius, kurie yra nors kiek rožinio atspalvio.
Paris Hilton
Paris Hilton / MTV nuotr.

Lankytojai į klube „Gravity“ vyksiantį „The Paris Block“ bus įleidžiami su gyvūnais – jorkšyrų terjerais. Rožinė, pūkučiai, kailiukai, „svarovskiai“, palydai – dailūs vaikinai, prabanga ir viskas, kas yra Paris, balandžio 4 d. bus „Gravity“.

„The Paris Block“ bus grynai mergaitiškas tūsas, todėl net prie DJ pulto pirma stos mergina – DJ Juice, o tik paskui vakarėlių rezidentas DJ Mamania“, – praneša MTV.

MTV „The Paris Block“ vakarėlyje debiutuojanti DJ Juicy muzikos karjerą pradėjo 2005 m. Jos įkvėpėjas buvo geriausias Ukrainoje hiphopo ir r‘n‘b atlikėjas DJ Shked. Pastarasis merginai padėjo rasti savo stilių ir išmokė kokybiškai atlikti muziką. DJ Juicy pirmieji darbai buvo Egipto naktiniuose klubuose.

Labai ten nesužibėjusi grįžo į Ukrainą, kur pradėjo bendradarbiauti su agentūra „Party Salon“ ir kaipmat išpopuliarėjo. 2006 m. naktinių klubų apdovanojimuose ji buvo nominuota kaip geriausia debiutantė, dalyvavo DMC Ukrainos 2008 m. DJ čempionate ir išleido jau keturis savo darbų albumus, kurie puikavosi Ukrainos bei Rusijos topų viršūnėse.

„Mėgstu Paris stilių, MTV ir jauną publiką. Žinau, jog Lietuvoje merginų diskžokėjų šiuo metu dar nėra, todėl tikiuosi visus gerokai nustebinti ir surengti ne tik šokančiųjų kraują, bet ir aistras kaitinantį vakarėlį!” – mintimis dalijosi DJ Juicy.

Tik balandžio 4 d. jaunimas galės išgirsti merginos miksuojamą muziką, panelės galės pasipuošti labiausiai rožiniais bei princesiškais drabužėliais, brunetės – pasišviesinti plaukus, blondinėms bus puiki galimybė pabūti savo aplinkoje ir pasidžiaugti P.Hilton vakarėliu.

MTV „The Paris Block“ vakarėlis stilingiausiame Vilniaus naktiniame klube „Gravity“ – balandžio 4 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius