Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – vaikų fotografijomis pasaulyje išgarsėjusio japono paroda

Žaibiškai visame pasaulyje išpopuliarėjęs 35 metų fotografas japonas Hideaki Hamada netrukus savo parodą surengs ir Lietuvoje. Populiarumą jis užsitarnavo įamžindamas dviejų savo sūnų akimirkas nuo pat jų gimimo. Vilniuje menininkas pristatys išskirtinius niekur anksčiau nerodytus savo darbus.
Hideaki Hamada parodos „Haru and Mina“ fotografija
Hideaki Hamada parodos „Haru and Mina“ fotografija / Hideaki Hamada nuotr.

Japono Hideaki Hamada parodoje „Haru and Mina“ įamžinti jo paties vaikų kasdienybės džiaugsmai bei japoniškos šeimos gyvenimo subtilybės. Pradėjęs fotografuoti dar vidurinėje mokykloje, rimčiau fotografija menininkas susidomėjo gimus pirmajam sūnui.

„Vaikai visuomet veikia daugiau negu galiu tikėtis. Įkvėpimas ateina būtent iš tokio jų elgesio. Nors kai kurias nuotraukas apmąstau iš anksto, dauguma kadrų, kuriuose įamžinu savo vaikus, atvaizduoja juos tokius, kokie jie yra realybėje. Jų ekspresyvūs veidai sukuria fotografijas, į kurias mums niekada neatsibosta žiūrėti“, – sakė fotografas Hideaki Hamada.

Ši fotografijos paroda – tai penktą kartą organizuojamo festivalio „nowJapan“, kuriame pristatoma modernioji, populiarioji ir tradicinė japonų kultūra, dalis. Festivalio dalyviai susipažinti su fotografu iš Japonijos turės galimybę rugpjūčio 18 d. Kongresų rūmuose. Fotografo kelionę į Lietuvą remia Japonijos fondas.

Apžiūrėti parodą bus galima rugpjūčio 4–31 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius