Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilnius street art“ pažibos – broliai OSGEMEOS – kviečia į neformalų pokalbį

Vieni garsiausių pasaulio gatvės menininkai – brolių brazilų duetas OSGEMEOS – jau pradėjo Pylimo 60 pastato tapymo darbus festivalyje „Vilnius Street Art“. Ketvirtadienį 19 val. broliai susitiks su gatvės meno gerbėjais neformaliam pokalbiui.
Apleistoje pirmosios medicinos pagalbos stotyje
Asociatyvinė nuotr. Gatvės menas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nuolatos po visą pasaulį keliaujantys ir ne vieną itin įdomų darbą sukūrę gatvės menininkai atsakys net į pačius asmeniškiausius klausimus. Kviečiame prisijungti pokalbiui!“, – rašoma „Vilnius street art“ pranešime.

Taip pat šiemet pagrindinę programą – 5 dideles sienas Stoties rajone – prasmingai praplėtė Liudo Parulskio foto ir video manipuliacijų paroda „Barokas ir Betonas“.

Festivaliui einant į pabaigą daug lankytojų sulaukusi paroda taip pat netrukus pasibaigs. Ta proga – rugsėjo 20 d., sekmadienį, 16 val. kviečiame į parodos uždarymą Vilniaus fotografijos galeriją. Programa neįpareigojanti. Paskutinįkart vienoje vietoje galėsime apžvelgti Liudo Parulskio manipuliacijas.

Autorius taip pat pristatys į parodą netilpusius kūrinius. Anonsuosime, kad jau rengiamas Liudo Parulskio manipuliacijų albumas, kuris pasirodys Kalėdoms.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius