Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilnius Temperature“ koncerte – grupės „Low Roar“ lyderis amerikietis Ryanas Karazija

„Vilnius Temperature“ toliau mezga pažintis su užsienio muzikantais ir kviečia į dar vieną pasimatymą gyvai.
Ryan Karazia
„Vilnius Temperature“ koncerte – grupės „Low Roar“ lyderis amerikietis Ryan Karazija. / Organizatorių archyvo nuotr.

Šį ketvirtadienio vakarą gyvų koncertų tradiciją sostinės „Vasaros terasoje“ pratęs amerikietis Ryanas Karazija, šiuo metu gyvenantis Islandijoje ir ten įkūręs muzikos projektą „Low Roar“.

Kalifornijoje gimęs ir užaugęs, bet neseniai kardinaliai savo gyvenimą pakeitęs ir į Islandiją persikraustęs dainininkas Ryanas Karazija pamažu prisijaukina Lietuvą – šalį, kurioje gyveno jo senelis. Sėkmingai pasirodęs festivalyje „Loftas Fest“, scenoje pseudonimu „Low Roar“ prisistatantis muzikantas ruošiasi antrajam vizitui į senelių gimtinę ir su džiaugsmu sutiko surengti koncertą po „Vilnius Temperature“ vėliava.

Pasiekimai, kurie kol kas neleidžia grupės vadinti žvaigždėmis, tačiau melodingą R.Karazijos muziką pamėgusių gerbėjų – vis daugiau. Grupė jau buvo pakviesta koncertuoti „Harpa“ – prestižiniuose Reikjaviko renginių rūmuose, o jos albumo pristatymas surengtas „KEX Hostel“ – jaunimo nakvynės namuose, kur koncertus rengia „Gus Gus“ ir kitos islandų žvaigždės. Praėjus dienai po pažinties, „Low Roar“ surengė eilę koncertų Reikjaviko kavinėse ir baruose – dalis didžiulio muzikinio šurmulio, kuris miestą apima didžiausio šalyje festivalio „Iceland Airwaves“ proga.

Alternatyvios muzikos mėgėjus iš viso pasaulio subūrusi interneto įrašų parduotuvė „Gogoyoko“ įtraukė „Low Roar“ kūrinį „Just A Habit“ į geriausių 2011-ųjų dainų trisdešimtuką. R.Karazijos kūrybą transliuoja vis daugiau alternatyviai muzikai skirtų JAV radijo stočių.

1926-aisiais Ryano senelis ir jo brolis įkūrė „Anykščių vyno“ daryklą.

30-metis muzikantas koncertavo festivalyje „Loftas Fest“, surengė ir improvizuotą pasirodymą Vilniaus centre. Penkias dienas Lietuvoje praleidęs Ryanas apsilankė „Anykščių vyno“ darykloje, kur buvo sutiktas kaip ilgai lauktas svečias, davė interviu šio miesto radijui.

Viešnagės metu su „Low Roar“ lyderiu susibičiuliavę „Vilnius Temperature“ kūrėjai jo kūrinį „Friends Make Garbage (Good Friends Take It Out)“ įamžino požeminėje sostinės prekybos centro aikštelėje.

Geriausio metų socialinio projekto internete kūrėjai „Vilnius Temperature“ užtikrina, kad visi koncertai būtų nemokami. Lankytojų už įėjimą į grupės „Low Roar“ koncertą šį ketvirtadienį yra prašoma sumokėti tiek, kiek jie manys esant verta. Visos surinktos lėšos atiteks atlikėjui. Koncerto „Vasaros terasoje“ pradžia – 20:00 val. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius