Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visi grožio ekspertai po vienu stogu – TIK „Pelenėje“

Jau šiandien Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ prasidėjo ir visą savaitgalį tęsis tarptautinė grožio industrijos paroda „Pelenė“. Čia susirinko grožio industrijos specialistai, kirpimo bei makiažo žvaigždės, savo išvaizdos puoselėjimui neabejingi lankytojai.
Pelenė 2014
Pelenė 2014

Pasižvalgyme po grožio parodą ir aplankykime jos dalyvius. Štai trečioje salėje įsikūręs didelis būrys kirpyklų ir grožio salonų. Čia galima rasti plaukų priežiūros priemonių, profesionalios kosmetikos. Nuošaliau įrengta scena, kurioje vyksta mados tendencijų ir salonų pristatymai.

Prie didelio stendo šepečių ir šukų sutinkame kirpėją Nijolę. Ji kasmet į parodą atvyksta iš Panevėžio, kur turi savo grožio saloną. „Ši paroda – tai puiki proga nusipirkti mano darbui reikalingų priemonių. „Pelenė“ tapo tradicija, kuri kasmet suvienija ir kitus mano profesijos atstovus, sutinku ne vieną gerą specialistę, kurios darbais žaviuosi“, – sako nuo ankstaus ryto parodoje vaikštinėjanti moteris.

Didelė studentų ir moksleivių koncentracija ketvirtoje salėje, kur jau prie durų išvysite margą bei spalvingą vaizdelį – čia susirinkę menininkai: juvelyrikos, rankų darbo papuošalų ir aksesuarų kūrėjai. „Atėjau su konkrečiu tikslu – įsigyti originalių dizainerės Vilijos Šabunkaitės-Poškienės aksesuarų. Taip pat apžiūrėjau šios vasaros dekoratyvinės kosmetikos naujienas, nustebino spalvų ryškumas, nagų lakų palečių įvairovė, būtinai noriu įsigyti ekologiškos kosmetikos liniją veidui“, – apie parodos įspūdžius pasakoja studentė Ieva, į „Pelenę“ atėjusi dar su keliomis draugėmis.

Įspūdingoje papuošalų ekspozicijoje tikrai išsirinksite nuostabių baigiamųjų įvaizdžio „potėpių“, kurie Jūsų stilių pavers išskirtiniu. Kiekviena mados ir stiliaus gerbėja ras ne vieną grožio leidinį.

Prie žolininkė Adelės Karaliūnaitės stendo sutikome visą būrį vyresnio amžiaus damų. Jos renkasi iš didelio žolelių, vaistažolių, kremukų asortimento. „Jau daugelį metų skundžiuosi dėl virškinimo problemų, tad atėjau įsigyti ir išbandyti Adelės „Meškos taukų“, žmonės kalba, kad tai stebuklinga priemonė“, – sako ponia Veronika. Šalia stovinti jos draugė Marija čia atvyko papildyti savo grožio skrynelę: „Įsigysiu visko, ko reikia po žiemos pavargusiai odai atsigauti, taip pat nupirksiu ekologiškų muilų, šampūnų ir prausiklių anūkams. Dukrai pažadėjau, kad pasidomėsiu parfumerijos naujienomis, ji lauktuvėms užsiprašė išskirtinio ir rafinuoto aromato“.

Penktoje salėje patirtimi ir per metus sukauptomis naujienomis dalinasi profesionalios kosmetikos atstovai, čia įsikūrę aparatinės kosmetologijos žinovai, nagų modeliavimo specialistai, ekologiškos produkcijos gamintojai ir platintojai. Prie kiekvieno iš jų po kelis žmones. Pasirinkimas labai didelis, tad kiekvienas randa, kuo pasidomėti, kokią prekę įsigyti ar apžiūrėti. Stendų savininkai su malonumu pakonsultuoja, leidžia pakvėpinti ir išbandyti savo produkciją.

Kam lakstyti po kelis prekybos centrus, kai viską galima rasti vienoje vietoje? „Pelenė“ sutaupys brangų Jūsų laiką ir leis pasinerti į didelę ir spalvingą grožio šventę. Paroda vyks visą savaitgalį, 4–6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Litexpo spaudos centro informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius