Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Weekends“ naują albumą pristatys ir uostamiestyje

Vos daugiau nei prieš mėnesį baigę „kepti“ ir oficialiai klausytojų teismui pateikę dar tebegaruojantį savo debiutinį albumą, pop roko grupės „Weekends" nariai skuba pranešti šią puikią žinią ir klaipėdiečiams.
Grupė uostamiesčio publikai pristatys visiškai šviežią albumą.
Grupė uostamiesčio publikai pristatys visiškai šviežią albumą. / „Roxy“ nuotr.

Kolektyvo skambesį bus galima įvertinti šį šeštadienį apsilankius muzikos klube „Roxy“.

Daugiau nei aštuonerius metus kurtas dainas ir aranžuotes šiais metais turėtų išgirsti bemaž visa Lietuva: uostamiestyje įvyksiantis koncertas tik vienas iš daugelio grupės turo renginių, kurių metu jie pristatys savo pirmąjį studijinį darbą.

Savo gyvavimą „Weekends“ pradėjo 2000 metais, skolintais instrumentais repetuodami statybiniame vagonėlyje. Būgnininkui Ignui, vokalistui ir gitaristui Kornelijui bei bosistui Marijui tada nepritrūko entuziazmo, jaunatvišką naivumą stiprino žemiečių „Requiem“ sėkmė, todėl jaunuoliai tikėjo, jog sėkmė ir jų tyko visai už kampo.

2002 metais gimė pirmasis jų radijo hitas „Buvau“. Tais pačiais metais kolektyvas kartu su „Merlin“, „Biplan“ ir „SH“ buvo nominuoti geriausios Lietuvos roko grupės titului, „Radiocentro“ apdovanojimuose. Pirmasis „Weekends“ albumas dienos šviesą išvydo praėjusių metų gruodį.

Šeštadienio koncerte „Roxy“ klube gerbėjai girdės ne tik dainas iš naujojo albumo, bet ir tokius senus gerus kūrinius, kaip „Palauk“, „Padainuok“, „Ei, labas“, „Buvau“ bei Lietuvos futbolo himnu tapusį kūrinį „Ateities čempionai“, kurį jie įrašė kartu su Marijonu Mikutavičiumi bei grupės „Requem“ lyderiu Psichu“.

Grupės „Weekends“ koncertas Klaipėdoje, klube „Roxy“ – jau šį šeštadienį, nuo 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius