-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Woo“ penktadienį apsivers aukštyn kojom ir taps „ooM“

Prieš beveik lygiai tris mėnesius, vasarai vos prasidėjus, klubas „Woo“ vieną naktį buvo remiksuotas. Operacija pavyko itin sėkmingai – visi iki vieno apsilankiusių Vilniaus klube suprato, kad žodis „bootleg“ reiškia gerą vakarėlį.
DJ Mamania
DJ Mamania. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Mama

Idėjos pranašas Marijos žemėje Moodbase su bendrininku Sonik, patobulinta artilerija ir dar stipresne komanda grįžta tam, kad „Woo“ vėl apverstų aukštyn kojom. Štai kodėl rugsėjo 17-ąją, penktadienį, klubas vadinsis „ooM“. Prie plano šįkart prisidės plokštelių milijonierius Mamania ir šimtametis drum‘n‘bass veteranas Astralas.

„Atrodo, klube „ooM“ penktadienį tiesiog privalės būt smagu – nors viskas priklauso nuo publikos, su bootlegu nuotaiką į aukštesnį lygį pakelti yra lengviausia“, – delnus trina Astralas. Anot jo, pagrindinė bootleg judėjimo priežastis yra tiesiog gerai užsiautėti ir šokius pakelti į aukštesnį lygį įliejant į juos, pavyzdžiui, klasikinį roko dinozauro kūrinį. 

Idėjai, kad bootlegai ir mashup‘ai senus kūrinius prikelia naujam gyvenimui, pritaria ir kitas „ooM“ plano vykdytojas – Mamania. Jis muzikiniais eksperimentais dažniausiai užsiiminėja gyvai, o tai daryti leidžia jau keliolika metų tobulinama grojimo technika. Didžėjus, grojęs turbūt absoliučioje daugumoje Lietuvos klubų, penktadieniui žada patiekalų iš „U2“ ir hiphopo, „Brassbastardz“ ir breakbeat, „G&G Sindikato“ ir drum‘n‘bass, Grandmaster Flash ir lietuvių liaudies motyvų...

Visi įmanomi stiliai ir daugybė senokai pamirštų kūrinių, neįtikėtinai smagiai skambančių pagal šiandieninį beatą. Keturi savo amato meistrai, pasikinkę aštriausią techniką ir plačiausias įrašų bibliotekas. Na, ir... du kūriniai už vieno kainą! Aukštyn kojom klubą „Woo“ verčiam penktadienį rugsėjo 17-ąją, nuo 22 val. Mokestis prie durų – 10 Lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius