Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Yvos“ gyvo garso koncerte – Aro Vėberio dėmesys naujai draugei (nuotraukos)

Sostinėje įvyko tikras „tūsas“ – būtent taip gyvo garso „Yvos“ koncertą įvardino publika. Beveik visi susirinkę buvo pramogų verslo atstovai. Daugelis jų demonstravo šiltus jausmus vieni kitiems,taip duodami peno kalboms apie naujus savo mylimuosius.
Koncerto akimirkos
Koncerto metu buvo paliesta ir krizės tema. Būtent taip pokštavo Natalija išvydusi kitas grupės nares vaikštinėjant po salę ir atliekant barmenių vaidmenį. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Helovino naktį savo koncertui pasirinkusios „Yva“ merginos scenoje pasirodė vidurnaktį. Šis laikas buvo sukėlęs nemažai kalbų: kodėl renginio pradžia taip vėlai?

„Tokios taisyklės „House of music“ vadybininkų, mes taikomės prie jų. Bet juk visi geriausi „tūsai“ dažniausiai ir vyksta tokiu metu“, – užtikrintai kalbėjo tą vakarą šypsenos negailėjęs D.Zvonkus. Jis atidžiai sekė žmonos pasirodymus, nuolat tikrino garso aparatūrą ir tik pertraukų metu persimesdavo su kitais žodžiu. Renginio pradžios laikas buvo itin parankus ir televizijos projektų „Šok su manimi“ bei „Muzikos akademijos“ dalyviams. Jų „Yvos“ koncerte išties netrūko. N.Zvonkė negailėjo dėmesio I.Valinskienės partneriui Andriui Butkui. Jam atliko vieną iš savo hitų, tiesa, šis irgi neatsiliko: ją apdovanojo gėle.

„Šaprai, ir tu čia, oho kiek jūsų visų daug“, – išvydusi Vytautą Šapranauską nuostabos neslėpė Natalija.

Šokių aikštelėje sukiojusios šalies įžymybės traukė populiariąsias „Yvos“ dainas, šoko ir kaip reikiant siautėjo. Buvo itin sunku nulaikyti gera nuotaika trykštančią Alano Chošnau vadybininkę Aidą. Ji negailėjo dėmesio vis daugiau kalbų apie jų santykius sukeliančiam naujam  mylimajam Danieliui Polskiui– Gabbanai. Tiesa, jai pačiai vyrų simpatijų  taip pat netrūko, baleto šokėjas Nerijus Juška apdovanojo Aidą itin švelniomis glamonėmis ir aistringu šokiu. Sąmoningai pozuodami fotografams jie juokavo, esą seniai aišku, kas  yra draugai, kas ne.  Paslaptingos tamsiaplaukės iš rankų tą naktį beveik nepaleido  Aras Vėberis. Tačiau, savo santykių su naująja mergina vyras nekomentavo.

Koncerto metu buvo paliesta ir krizės tema. Būtent taip pokštavo Natalija išvydusi kitas grupės nares vaikštinėjant po salę ir atliekant barmenių vaidmenį. Vieną populiariausią dainą „Į dangų“ merginos  atliko sedėdamos ant baro ir demonstruodamos alkoholio gėrimo ritualą. Saugiu jos nukėlimu nuo baro pasirūpino retai sostinės vakarėlius praleidžiantis verslininkas Marius Gelažnikas.

Saugiu jos nukėlimu nuo baro pasirūpino retai sostinės vakarėlius praleidžiantis verslininkas Marius Gelažnikas.

Pasirodymo metu merginos du kartus keitė aprangą, tačiau  nepaisant ryškaus makiažo ir patrauklių apdarų, kai kuriems Natalija pasirodė išblyškusi.

„Reikėtų jai pailsėti ir į soliariumą pavaikščioti, balta ji“, – girdėjosi kalbos iš kolegų lūpų. Tačiau gerų žodžių dauguma negailėjo apie jos vokalo sugebėjimus. Šiam koncertui pasirinkusi profesionalius muzikantus iš tiesų visas dainas atliko gyvai.

Garsiausios grupės dainos skambėjo visiškai kitaip. Didžiausią euforiją Nataliją apėmė dainuojant dainą „Paukštelis“. Šio kūrinio versiją buvo sunku atpažinti.

„Ar čia yra daug kauniečių, kur jūs?“, – koncerto metu savo gimtojo miesto merginų pasigedo Natalija. Nepasaint to, ji skyrė vieną dainą būtent minėtosios vietos gerbėjoms.

Grupės „Yva“ lyderė  buvo atvira ir kelis kartus tikino susirinkusius, kad labai jaudinosi. Tačiau, pasibaigus koncertui ją puošė pasitenkinimo šypsena.

„Mes labai nuoširdžiai stengėmės, kaip matau, viskas pavyko nerealiai“, – atsisveikindama džiaugsmo neslėpė Natalija. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius