-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„ZehrGut“ merginos Vilniuje pristato nuodėmingąjį kabaretą

Trečiadienį gegužės 25 d. 21 val. Vilniuje „Kalvarijų No 1“ restorano kiemelyje turite unikalią galimybę nemokamai išgirsti grupės „ZehrGut“ koncertą pristatantį ypatingai karštą „nuodėmingų dainų“ programą.
„ZehrGut“ merginos
„ZehrGut“ merginos / Grupės archyvo nuotr.

Tai – puiki galimybė išgirsti Lietuvoje retai atliekamas kabareto bei kitų seksualumu dvelkiančių miuziklų dainas. Grupės pavadinimas jungia tris linksmų plaučių lietuvaites – primadoną, seksualųjį balsą Ritą Mačiliūnaitę, virtuozę Tomą Bandzaitytę, bei pianistę Mariją Grikevičiūtę (Jurgis).

Kiekvienas trio „ZehrGut“ koncertas – energijos nestokojantis pasirodymas, kuriame derinama muzika ir teatro elementai. Pašėlusios ir vis dar netekėjusios (!) merginos gali pasigirti profesionaliu atlikimu ir savo srities išmanymu, o žiūrovams pasiūlyti neįpareigojančią ir atpalaiduojančią atmosferą, galbūt nušvitimą ir visų čakrų atsivėrimą. Teatralizuotas, miuziklo principais paremtas šou užvaldys susirinkusiųjų širdis aistros pliūpsniais. Koketuodamos su muzika ir žiūrovais, merginos skatins daryti tą patį ir jus. Trys merginos ant scenos, anot jų pačių, yra tai, ką Lietuva nori matyti labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius