Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymiausios prancūziškos dainos skambės net keturiuose Lietuvos miestuose

Žavi ir jausminga prancūzė Clotilde Solange Rigaud net keturiais koncertais Lietuvoje pristatys unikalią muzikinę kelionę „Midnight in Paris“. Ryškiausius prancūziškos muzikos laikotarpius atspindinti visame pasaulyje garsių dainų programa, nukels klausytoją į romantišką pavasarį Paryžiuje, o jos metu ne tik išgirsite savo mėgstamus Prancūzijos atlikėjų kūrinius, bet ir maloniai nustebsite atradę dar nežinomus šios šalies muzikinius perlus. Artėjantys koncertai vyks Vilniuje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Anykščiuose.
Clotilde Solange Rigaud
Clotilde Solange Rigaud / Jono Sopa nuotr.
Temos: 1 Muzika

Klausydamiesi „Midnight in Paris“ mintimis nukeliausite į 50-ųjų metų Paryžių ir sutiksite Edith Piaf, prisiminsite Prancūzijos kino aukso amžių ir išgirsite gražiausias filmų bei miuziklų dainas, o taip pat maloniai praleisite laiką skambant romantiškoms bei aistringoms devintojo dešimtmečio prancūziškoms dainoms.

VIDEO: Clotilde Solange - Bohémienne

Koncerto staigmena – puikiai lietuviškai kalbanti profesionali aktorė ir dainininkė Clotilde Solange Rigaud. Gimusi Pietų Prancūzijos mieste Montpellier, o užaugusi istoriniame Blois, dabartiniu metu Clotilde Solange gyvena ir kuria Vilniuje. Kupina energijos ir įkvėpimo ji koncertuoja, kuria jausmingas autorines dainas ir vaidmenis filmuose (už vieną iš jų yra nominuota ir Sidabrinės Gervės apdovanojimui), dalyvauja socialiniuose projektuose, o taip pat kuria įsimintinas muzikines programas.

„Aš noriu supažindinti Lietuvos publiką su man be galo brangiomis bei emocingomis prancūzų atlikėjų dainomis, kurios čia skamba išties retai" – sako Clotilde. Jos parinktas repertuaras - unikalus ir jautrus prancūziškos dvasios atspindys, puikiai tinkantis sukurti jaukią atmosferą įsimintinam vakarui. Jo metu atlikėja įkūnys net keletą personažų – čia sutiksime ir jausmingąją Esmeraldą iš Paryžiaus Katedros, temperamentingąją Edith Piaf, žaviąją Jeanne Moreau bei paslaptingąją Mademoiselle.

Koncerto metu dainininkei akomponuos profesionalus pianistas Lukas Gedvilas. Tarptautinių konkursų Italijoje, Ispanijoje, Vokietijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje laureatas jau dusyk yra apdovanotas Lietuvos prezidentės už mūsų šalies vardo garsinimą užsienyje. Lukas Gedvilas aktyviai koncertuoja kaip solistas ir dalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose bei festivaliuose, taip pat groja įvairių ansamblių sudėtyse.

Koncertų datos ir vietos:

Kovo 21 d. Šiauliuose, koncertų salėje „Polifonija“;
Kovo 28 d. Vilniuje, Vilniaus taikomosios dailės ir dizaino muziejuje
Balandžio 5 d. Anykščiuose, Menų inkubatoriuje;
Gegužės 16 d. Panevėžyje, Muzikiniame teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius