Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merginos! Kviečiame laimėti vaidmenį „Blindos“ filme!

Nori šią vasarą patirti neišdildomų įspūdžių ir nuotykių? Nori žengti į naujausio lietuviško nuotykių filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ filmavimo aikštelę, išbandyti save bei įsiamžinti kine? Dalyvauk 15min.lt fotokonkurse ir būk pastebėtas kino profesionalų.
Filmas „Tadas Blinda. Pradžia“
Filmas „Tadas Blinda. Pradžia“ / Kadras iš filmo

„Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjai ir pagrindinis filmo rėmėjas „Blindos“ alų gaminanti bendrovė „Švyturio-Utenos alus“ tesi savo pažadą ir 15min.lt skaitytojams dovanoja galimybę nusifilmuoti šioje kino juostoje. Šiuo metu grupė ieško simpatiškos merginos, kuriai bus skirtas vaidmuo filmo Joninių arba turgaus scenoje.

Jei nori šio vaidmens, kuo skubiau atsiųsk savo nuotrauką mums ir lauk tau palankaus filmo kūrėjų sprendimo. Po dviejų savaičių tavo svajonė gali virsti realybe!

„Ieškome tiesiog įsimintino, nekasdienio veido, natūralaus grožio jaunos merginos. Kaip ir visiems aktoriams, jai tikrai nepamaišys bent truputis charizmos bei noru degančios akys, – ko tikisi iš kandidačių, atskleidė filmo režisierius Donatas Ulvydas ir juokaudamas pridūrė: – Žinoma, reikėtų turėti mintyje, kad, tarkime, tais laikais nebuvo nei peroksido ar ryškių raudonų plaukų dažų, nei auskarų nosyje.“

Taigi, merginos, norinčios tapti kino žvaigždėmis, pradedame. Netrukus panašiame konkurse galės dalyvauti ir vaikinai.

Beje, filmo kūrėjai primena, kad visi norintys dar gali registruotis dėl dalyvavimo masinėse laukiamiausio lietuviško filmo scenose. Daugiau informacijos apie tai – „Tadas Blinda. Pradžia“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius