Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Frankofoniškas teatras „CleF“ kviečia atrasti Paryžių

Paryžiaus kavinėje nuo pat ryto verda gyvenimas: kavos kvapas persipina su flirto nuojautom, užklydęs naujas lankytojas iškart tampa savas, čia plėšomi ir perrašomi prisipažinimai meilėje, chaosą kelia kabareto šokėjai, anglai nesupranta prancūzų, vyrai nesupranta moterų... Koks jis, Paryžius?
Frankofoniško teatro „CleF“ aktorės
Frankofoniško teatro „CleF“ aktorės / „CleF nuotr.

Frankofoniškas teatras „CleF“ siūlo paieškoti atsakymų kartu ir kviečia į muzikinės komedijos „Ca, c’est Paris!“ premjerą su sinchroniniu vertimu į lietuvių kalbą, kuri bus rodoma lapkričio 13 d. 18 val. Meno forte. Tai antrasis Lietuvos frankofonų klubo teatro trupės spektaklis, kurio atsiradimui didelį postūmį suteikė be galo šiltai žiūrovų sutiktas bendras lietuvių-prancūzų projektas „Madame Ka“, su kuriuo trupė debiutavo praeitų metų birželį ir jau spėjo apkeliauti didžiuosius bei keletą mažesnių Lietuvos miestų.

„Ca, c’est Paris!“/„Tai - Paryžius!“ – bendras profesionalų ir mėgėjų kūrinys, siekiantis paskatinti įvairaus amžiaus žmonių domėjimąsi teatrine kultūra bei prancūzų kalba, todėl spektaklio pastatymą parėmė Prancūzijos Respublikos ambasada Lietuvoje bei „CleF“ asociacijos nariai. Jau tampa tradicija, jog po spektaklio žiūrovai kviečiami pabendrauti su aktoriais ir mielai  įsitraukia į diskusijas apie prancūziškąją teatro kultūrą.

Spektaklio laikas ir vieta: lapkričio  13-ąją, 18 val.  Meno forte, Bernardinų g. 8/8. Bilietus platina www.bilietupasaulis.lt, daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius