Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškant Klaipėdos muzikinio teatro vadovo bus skelbiamas naujas konkursas

Antradienį vykusiame konkurse į Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovus nė vienas iš dviejų pretendentų nesurinko būtino minimalaus balo. Per 15 darbo dienų bus paskelbtas naujas konkursas.
Sezono atidarymo šventė
Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras / Andriaus Pelakausko/ Fotopolis nuotr.

Pagal tvarką, pretendentai, surinkę mažiau kaip 60 procentų didžiausio galimo balų skaičiaus už programos vertinimą ir pokalbį su komisija, laikomi nepraėjusiais konkurso. Tokiais atvejais, kaip pranešime žiniasklaidai praneša Kultūros ministerija, skelbiamas naujas konkursas.

Ieškant Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovo atrankos komisiją sudarė 7 nariai.

Tai – komisijos pirmininkė kultūros viceministrė Gintautė Žemaitytė, Profesionaliosios scenos meno įstaigų tarybos atstovė, Lietuvos kompozitorių sąjungos narė Jūratė Katinaitė, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė, muzikologė, Kultūros ministerijos atstovė, atrinkta iš profesionaliojo scenos meno vertintojų, Veronika Janatjeva, menotyrininkas, Profesionaliosios scenos meno įstaigų tarybos atstovas doc. dr. Helmutas Šabaševičius, taip pat Kultūros ministerijos Profesionalios kūrybos ir tarptautiškumo politikos skyriaus vedėja Janina Krušinskaitė ir Investicijų valdymo skyriaus patarėjas Rimvydas Dilba.

Atranka į Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovo pareigas paskelbta postą palikus Jonui Sakalauskui. Jis laimėjo Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovo konkursą ir jau vadovauja šiam teatrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius