Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno dramos teatro sezono dovana ištikimiausiems žiūrovams

Kauno valstybinis dramos teatras (toliau – KVDT) naujo kūrybinio sezono proga savo žiūrovams nusprendė padovanoti galimybę būti dar arčiau teatro – vėsiais ar šiltais, jaukiais ar liūdnais vakarais džiaugtis savo mylimais spektakliais už iš tiesų patrauklias kainas. Taigi jau nuo rugsėjo teatro kasoje prekiaujama netgi dviejų tipų KVDT lankytojų kortelėmis – Didžiosios scenos abonementu ir KVDT Lojalumo kortele!
KVDT Lojalumo kortelė
KVDT Lojalumo kortelė / KVDT nuotr.

Pro teatrą  abejingai nepraeinančiam žiūrovui, tačiau dėl riboto biudžeto neturinčiam galimybės dažnai pamatyti norimų spektaklių, idealia išeitimi gali tapti KVDT Lojalumo kortelė. Nuolatinė nuolaida į visus KVDT spektaklius bei ypatingi teatro pasiūlymai – tai pagrindiniai šios kortelės privalumai.

Visgi viena patraukliausių sezono naujienų – Didžiosios  scenos abonementas, kuris yra vienintelė Lietuvoje galimybė visą kūrybinį teatro sezoną lankytis be išimties visuose Didžiojoje scenoje vykstančiuose renginiuose ir salėje turėti tik sau priklausančią nuolatinę vietą. Nesvarbu, ar tai KVDT spektaklis, ar gastrolės iš svetur, Didžiosios scenos durys abonemento savininkui visuomet bus atviros. Abonementas taip pat gali tapti puikia galimybe retkarčiais pradžiuginti artimuosius ar glaudinti bendradarbiavimą su verslo partneriais – juk šias privilegijas suteikiančia kortele visuomet bus galima pasidalinti.

Didžiosios scenos abonemento pristatymas neatsitiktinai sutampa su šių metų spalio 12 dieną  Kauno valstybiniame dramos teatre po rekonstrukcijos atveriama Didžiąja scena. Šią ypatingą istorinę erdvę atidaro pirmą kartą Lietuvos teatro scenoje užgimsianti Antano Škėmos romano „Balta drobulė“ inscenizacija, kurią režisuoja Lietuvos Nacionalinės premijos laureatas Jonas Jurašas.

Planuojama, jog per kūrybinį teatro sezoną Didžiojoje scenoje įvyks netgi iki šimto įvairaus pobūdžio renginių: spektaklių premjeros, kitų Lietuvos bei užsienio teatro trupių gastrolės, koncertai. O abonementų savininkai, norintys apsilankyti kitose KVDT erdvėse vykstančiuose spektakliuose, galės pasinaudoti 20 procentų nuolaida dviem bilietams į visus repertuare esančius spektaklius – netgi premjerinius!

Tiesa, įsigyti Didžiosios scenos abonementą derėtų suskubti, nes šio tipo kortelėmis bus prekiaujama tik iki spalio 10 d. ir jų kiekis yra ribotas.

KVDT Didžiosios scenos abonementą bei Lojalumo kortelę galite įsigyti KVDT kasoje (Laisvės al. 71, Kaunas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius