-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kino teatre „Pasaka“ – kūrybinės dirbtuvės su teatro lėlėmis

Spalio 22 d. kino teatras „Pasaka“ mažuosius savo lankytojus pradžiugins kūrybinėmis dirbtuvėlėmis su teatro lėlėmis. Šios dirbtuvės – projekto „Savaitgalis su Pasaka“ programos dalis, įgyvendinama kartu su Vilniaus teatru „Lėlė“.
Vilniaus „Lėlės“ teatro spektakliuose vaidinusios lėlės
Vilniaus „Lėlės“ teatro spektakliuose vaidinusios lėlės / Audrės Domeikaitės nuotr.

Dirbtuvių metu profesionalios lėlių teatro aktorės supažindins mažuosius dirbtuvių dalyvius su teatro užkulisiais, mokys vaidybos su lėlėmis gudrybių, jų valdymo meno. Renginio dalyviai turės galimybę iš arčiau susipažinti su lėlių teatro pasirodymų subtilybėmis bei įdomybėmis, sudalyvauti improvizuotų pasirodymų kūrybiniame procese. Po valandos trukmės kūrybinių dirbtuvėlių dalyviai bus pakviesti žiūrėti nuotaikingos animacinių filmų programos „Geri draugai“.

Be lėlių teatro dirbtuvių, šį sezoną šeimoms skirtas projektas „Savaitgalis su pasaka“ siūlo ir kitokių kūrybiškų pramogų. Kiekvieną savaitgalį vienas iš penkių skirtingas kūrybos sritis atstovaujančių projekto partnerių – Savaitgalio su Pasaka meistrų, pakvies į skirtingą dirbtuvėlių programą: muzikos, pasakų skaitymo, dailės, lėlių teatro, žaislų kūrimo. Renginiai „Savaitgalis su pasaka“ vyksta kiekvieną šeštadienį, 15 val., kino teatre „Pasaka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius