-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Komedija „Meilė pagal grafiką“ persikelia į „Domino“ teatrą

Nuo balandžio pabaigos kultinė Nacionalinio dramos teatro komedija „Meilė pagal grafiką“ perkeliama į „Domino“ teatrą. Pagal garsaus komedijų genijaus Ray Cooney pjesę pastatytas spektaklis bus atnaujintas ir papildytas naujais aktoriais. Adolfo Večerskio režisuota komedija yra vienas populiariausių spektaklių Lietuvoje, garantuojantis be galo nuotaikingą linksmų ir kartais net absurdiškų situacijų dozę. Premjera Vilniuje vyks balandžio 29 d. 19 val. „Domino“ teatre.
Meile p.gr.13  photo-D.Matvejev©
Meile p.gr.13 photo-D.Matvejev©

Vaidina aktorių žvaigždynas 

Kovo pradžioje paskutinį kartą Nacionaliniame dramos teatre parodytas spektaklis yra atnaujinamas ir perkeliamas į „Domino“ teatrą. Komedija garantuoja gerą nuotaiką ir britiškojo humoro dozę. Spektaklio premjera „Domino“ teatre numatoma balandį – tai bus įžanga į gastroles po didžiuosius Lietuvos miestus. „Džiaugiuos, kad A. Večerskio režisuotas ir vienas populiariausių spektaklių Lietuvoje įsilieja į mūsų teatro repertuarą. Tai  puiki dovana ne tik mūsų teatro mylėtojams Vilniuje, bet ir kituose miestuose, kuriuose taip pat pristatysime šią kultinę komediją“, – apie komediją „Meilė pagal grafiką“ sakė „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Teatro scenoje susitinka Lietuvos aktorių žvaigždynas: Marius Jampolskis, Rimantas Giedraitis, Mindaugas Jusčius, Algirdas Dainavičius, Evaldas Jaras, Vytautas Rumšas vyresnysis, puikiai „Domino“ teatro žiūrovams pažįstama nuodėmingojo miesto gyventoja Gabija Ryškuvienė ir spektaklyje „DNR kodas“ vaidinanti Dalia Brenciūtė.

Apie meilę pagal grafiką

„Domino“ teatro žiūrovai tikrai prisimena istoriją apie vieną dviejų vyrų žmoną Dragicą. Šįkart istorija apie Džoną Smitą – paprastą Londono taksistą, vedusį dvi moteris.

Jis turi automobilį ir pats sau nustato darbo laiką, jo gyvenimas visiškai įprastas, išskyrus tai, kad jis turi dvi žmonas – Merę ir Barbarą. Kartą mėgindamas apginti senyvą moterį, jis yra sumušamas ir netenka sąmonės. Atsipeikėjusį Džoną Smitą policininkas Trotonas nugabena pas Merę, nors pagal grafiką tą vakarą jis turėjo grįžti pas Barbarą... Štai taip ir prasideda visi nesusipratimai.

„Domino“ teatre šis spektaklis atgims: keičiasi dalis aktorių, ieškoma naujų režisūrinių sprendimų. „Laikas parodė, kad viskas juda ir keičiasi, vienos temos nyksta, kitos randasi ir turi būti koreguojamos. Tačiau meilės tema lieka kaip konstanta ir jos jau nėra kuo pakeisti“, – sako A. Večerskis. Keičiasi aktorės, todėl keisis ir moteriškoji spektaklio linija. „Charizmatiškos aktorės įneš naujos dvasios“, – komedijos režisierius dalijasi nuomone. 

Taigi komedija „Meilė pagal grafiką“ – apie meilę ir gyvenimą, šeimą, žmogaus laisves šeimoje ir vyrų bei moterų fantazijas. Kartais net ir dvi moterys negali užpildyti vieno vyro fantazijos. Žmonės turi daug ambicijų ir begalinių norų, tačiau neturi galimybių to realizuoti...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius