-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kosminė" komedija prabils apie lietuviškas vertybes ir silpnybes

Sabonis, Žemaitė, žygiai iki Juodosios jūros, didžiausia gražių moterų koncentracija, vėdarai ir alus – rakursų, kuriais galima mėginti pristatyti savo šalį, yra išties nemažai, o besistengiant nesunku paslysti ir suklysti. Visgi naujos komedijos „Sveiki atvykę į Žemę (ir į Lietuvą)” kūrėjai ėmėsi šio iššūkio su entuziazmu ir pasistengė į Lietuvą pažvelgti ne šiaip svetimšalių, o iš paties galaktikos pakraščio atklydusių ateivių akimis.
„Kosminė" komedija prabils apie lietuviškas vertybes ir silpnybes.
„Kosminė" komedija prabils apie lietuviškas vertybes ir silpnybes.
Temos: 1 Mantas Katleris

Autoriai taip pat nepamiršo pridėti ir „beveik mokslinės informacijos“ apie civilizacijų raidą, evoliuciją, dauginimąsi ir kitus itin reikšmingus gyvenimo Žemės planetoje ypatumus. Premjera iš juoko publiką virkdys jau nuo vasario 11 dienos.

Pjesės autoriai – toli gražu ne naujokai kalbant apie komedijos žanrą. Tadas Vidmantas ir Jonas Navickas – tie patys stabdžių, ribų ir tabu nepaisantys „klaviatūros chuliganai“, pernai „iššovę“ kultiniu tapusį humoro šou „Buvusių moterų reikalai“.

Balys Latėnas – vienas talentingiausių jaunosios kartos teatro režisierių – juoko konvulsijas patikėjo kelti komandai, kurios narių talentas nekelia abejonių. Apie nenuobodų gyvenimą mūsų planetoje, apie lietuviškas vertybes ir silpnybes ateiviams pasakos Žemės gyventojų pora. Dueto sudėtyje pakaitomis bus galima išvysti „Auksinio scenos kryžiaus“ laimėtojas Toma Vaškevičiūtę ir Gintarę Latvėnaitę, „Humoro klubo“ žvaigždę Mantą Katlerį ir kylančią teatro pažibą Julių Žalakevičių.

Aktoriai spektaklyje įkūnys jaunus Vidaus reikalų ministerijos pareigūnus, kurių misija – dar nepažintos gyvybės formos atstovams be jokių pagražinimų ar užuolankų papasakoti apie mūsų šalį ir joje gyvenančius žmones. Puikaus humoro ir nesumeluoto atvirumo užtaisas sproginės nuo komentarų apie lygių pasaulyje neturinčią lietuvių kultūrą, neįtikėtinai žavingus ir žalingus įpročius bei, žinoma, lietuviškas vyrų ir moterų santykių peripetijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius