Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oskaro Koršunovo „Dugne“ rodomas paskutinį kartą šį sezoną

Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatro aktoriai ruošiasi paskutinei šio sezono akistatai su žiūrovais „Dugne“. Po balandžio 2-3 d. spektaklių Vilniuje aktorių laukia pavasariškas gastrolių maratonas po Lietuvą bei vasariškas turas po tarptautinius festivalius užsienyje.
Kalėdinis Oskaro Koršunovo spektaklis „Dugne“
Oskaro Koršunovo spektaklis „Dugne“ / D.Matvejevo nuotr.

Balandžio 2-3 d. spektakliai bus paskutiniai kartai šiame sezone, kuomet, pasak italų teatro kritikės, ilga ir siaura OKT Studijos scenos erdvė leis panaikinti bet kokį atstumą ir įtraukti žiūrovus į tą keistą banketą, vadovaujamą Satino (aktorius Dainius Gavenonis). Galimybę vėl išvysti „Dugne“ vilniečiai turės tik rudenį, jau penkioliktojo Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatro sezono metu.

Rusų kritikės Marinos Davydovos nuomone, pastatęs „Dugne“, Oskaras Koršunovas ne tik sukūrė geriausią savo pastarojo meto spektaklį, tačiau ir visiškai neįprastai perskaitė chrestomatinę pjesę. Beje, pjesės interpretacija ne tik neįprasta, bet kiekvieną kartą vis kitokia, tad net ir mačiusiems spektaklį sveika pamatyti dar kartą ar netgi du kartus.

Balandžio mėnesį „Dugne“ trupė leidžiasi į gastroles po Lietuvą, per kurias aplankys Klaipėdos, Šiaulių, Tauragės, Marijampolės, Alytaus bei Joniškio publiką. Po to – gastrolės tarptautiniuose teatro festivaliuose užsienyje. Spektaklis „Dugne“ gimė būtent „Hamleto“ gastrolių po Prancūziją metu. Aktoriai bei režisierius repetuodavo kur tik buvo įmanoma: autobuse, užkulisiuose, viešbučio kambariuose.

Ką gali žinoti, galbūt po šių gastrolių trupė bei režisierius parsiveš dar vieną naują spektaklį? O kol kas – paskutinis „Dugne“ šį sezoną Vilniuje, balandžio 2-3 dienomis, 19 valandą, OKT Studijoje (Ašmenos g. 8). Bilietų dar yra!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius