-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Raganiukės teatro rudens premjera – „Batuotas Katinas“

Kiekvieną sezoną „Raganiukės teatras“ žiūrovus pakviečia į naujus spektaklius. Šį rudenį teatras vilniečiams pristato spektaklį, sukurtą pagal klasikinę Šarlio Pero pasaką „Batuotas Katinas“. Spektaklyje kartu su aktoriais vaidina „Raganiukės teatro“ studijos mokiniai. Spektaklyje pagrindinis pasakos veikėjas gudrusis katinas moko vaikus, kad kiekvieną keblią gyvenimo situaciją galima išspręsti. Tereikia truputį kantrybės ir išminties, ir visi rūpesčiai būs įveikti.
Spektaklis „Batuotas Katinas“
Spektaklis „Batuotas Katinas“ / Raganiukės teatro nuotr.

Spektaklyje pasakojama istorija apie malūnininko sūnų, vardu Laucius, kuriam mirdamas tėvas paliko katiną. Paveldėjęs iš pirmo žvilgsnio niekam vertą turtą, Laucius labai nusimena. Tačiau katinas, pasirodo, moka ne tik kalbėti, bet padeda savo šeimininkui nenuleisti rankų net ir sunkiausioje situacijoje. Visus pergudravęs ir šauniai pasukęs reikalus palankia linkme, katinas užsitarnauja Lauciaus pasitikėjimą ir tampa geriausiu jo draugu.

Nors pasaka yra visiems gerai žinoma, „Raganiukės teatro“ spektaklis įtraukia į veiksmą linksmais dialogais, skambiomis dainomis ir įdomia scenografija. Pasakoje taip pat sutiksite naujų personažų – pulką peliukų ir linksmąjį kiškelį. Temperamentingasis katinas privers nusišypsoti ir juoktis visus vaikus, o jų tėveliams primins nerūpestingą vaikystę, kai pirmuosius pasakos žodžius patys mėgino surinkti savo lūpose.

Į spektaklio premjerą kviečiame atvykti lapkričio 5 d. 12 val. „Raganiukės teatre“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius